Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni duster advanture üzerindeki stickerlerden nasıl temin edebiliriz. bilsi olan varsa lütfen bilgi versin. teşekkürler. fotoğrafları da ekliyorum.
Arkadaşlar bu yeni duster advanture üzerindeki çıkartmalardan nereden bulabiliriz? yetkili servislerden temin edilebilir mi? Bilgisi olan varsa lütfen yazsız. Beyaz üzerine çok şık oturmuş.
Arkadaşlar, 4x4 duster 1.5 90 hp. aracım var. Yakıt ışığı yandıktan sonra kaç km daha gidebilirim? deneyen var mı? gösterge bana çok güvensiz geliyor. depoyu fulledikten sonra yarım depodan itibaren yakıt seviyesi çok hızlı düşüyor. bu da seyehat esnasında özellikle şehir içinde tedirginlik...
Arkadaşlar Duster macera paketini nasıl nerden satın alabiliriz. fiyat konusunda da bilgi sahibi olan varsa lütfen yazsın. heryerde aradım bulamadım. afyon-ankara-izmir şehirlerinde yapan satan var mı?