Arama sonuçlarınız

1. K

Lada Niva Yükseltme

iyi günler aracımı yükseltmek istiyorum herkes farklı bişey diyor birisi kısa yoldan get ile yukselt birisi bence daha detaylı ugraş diyo ne yapacagıma karar veremedim sizce hangisini yapmalıyım

2. K

Zevkle Bindiğim lada nivamı maddi nedenlerden dolayı satmak zorundayım

İyigünler Zevkle bindiğim lada nivamı başka projeler için satmak zorundayım 1992 model orjinaldir yası itibariyle dıstan komple boyalıdır Evrakları muaynesi herseyi tam butun donanımları calısıyor far silgileri bile calısıyor arazisi mukemmeldir gitmem cıkmam demez bilenler bilir Araca...
  3. K

Sonunda LAda Nivayı Aldım

3 senedir araştırmalarım sonucunda butceme uygun 92 model lada niva aldım arazide cok başarılı bu sadece kucuk bir fotosu gezerken tek oldugum için bir çok önemli yerdeki hareketlerini cekemedim cektikce paylaşacam

4. K

Ladaya Parça Lazım

1993 lada niva ya parça lazım 1-Ana sanzuman 5 ileri çıkma veya sıfır 2-Ön difransiyel sıfır 10/41 3-Arka Difransiyel 4-Komple Akisler 5-Şaftlar yeni bunlar şimdilik gerekenler ilerde daha başka parçalarda lazım olur herhalde yardımcı olursanız sevinirim saygılar
  5. K

lada niva

İyi günler sitenize yeni katılmış bulunmakayım ve bir lada niva almak istiyorum ama araçın bakıma ihtiyaçı olacak sağlam alıp bozmak yerine bozuk alıp toplamak istiyorum 1990 sonrası bildiğiniz satılık niva varsa burdan mesaj bıraka bilirsiniz teşekür ederim iyi günler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR