Arama sonuçlarınız

1. poyraz24

2001 Mazda 2500 4x4 Arka Kapalı Camlı Kabin

Arkadaşlar MAZDA 2500 2001 mod 4x4 aracım için arka bagaja camlı bir kabin almayı düşünüyorum elinde olan yada bulabileceğim bir adrese yönlendirecek bir arkadaş varmı şimdiden çok teşekkürler ediyorum

2. poyraz24

93-96 vitara aranıyor

arkadaşlar öncelikle mrhabalar herkese ,93_96 mod. arası 5 kapı 1.6 vitara arıyorum önceligim tabiki temiz bi araç şayet takas olursa bende de şuan kullandıgım 2007 reno sembol var 74000 km. yükseltilmiş bi araç benim için iyi olur herkese şimdiden teşekkürler.
  3. poyraz24

20. v6 vitaramı yoksa gallopermi

eski bir 1.6 jlx vitara kullanıcısı olarak sizlerden fikir almak istiyorum arkadaşlar, birazdaha güç ve konfor için yeni bir araç almaya karar verdim gönlüm biraz galloperde ama yinede bir tarafım suzuki den yana sizce hangisi,karasızım yardımcı olursanız sevinirim.

4. poyraz24

2000cc 2004 2005 grand vitara aranıyor

arkadaşlar iki yıl kadar kullandıgım 1.6 2000 jlx vitaramı site içinde satmış bulunmaktayım,biraz güç ve konforu tadmak için 2000 cc gran vitara almaya karar verdim bu konuda yardımcı olacagınızı sanıyorum herkese şimdiden teşekkürler.
  5. poyraz24

2000 jlx vitara devir saati arızası

arkadaşlar aracımı alalı 4 ay kadar oldu devir saati çalışmıyordu ustama götürdüm gösterdim saati söküp kontrol etdi netice olarak saate elektrik geliyor devir saatin arızalı deştirmek gerektiğini söyledi,bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

6. poyraz24

vitara şnorkel

arkadaşlar aranıza yeni katılmaktan duydugum mutlulugu öncelikle belirtmek isterim 2000 mod. jlx vitara aracıma şnorkel takmayı düşünüyorum ama ne yazıkki erzincanda ne bu parça nede baglantıyı yapacak usta var,yaptıgım fiyat araştırmasında 400-500 arası fiyatlarla karşılaştım,uygun fiyata...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri