Arama sonuçlarınız

1. a.kara.gun

Vİtara Sİdekİck Hakkinda

Arkadaşlar merhaba, Vitara jlx ve Sidecick arasındaki farkları tam anlamıyla bilen varmı? Forumda aradım ama bulamadım Sidekick nedir? teşekkürler....

2. a.kara.gun

Jeep 3.7 Cherokee Lpg Montaji Hk...

Merhaba Arkadaşlar.... İstanbul dan yazıyorum, aracıma pahalı olmayacak şekilde LPG taktırmak istiyorum, bu araçlardan iyi anlayan, istanbul içinde tavsiye edeceğiniz LPG ci varmıdır? tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  3. a.kara.gun

1998 Vitara 2.0 Otomatik Hakkında

Merhaba arkadaşlar,, şehir içinde ve ava giderken kullanmak için 1998 Vitara 2.0 V6 otomatik vites Lpg li bir araç aldım, aracın kalkışta gaz yemesi biraz yavaş gibi geldi bana, sanıyorum bir akışmetre sorunu olabilir bu araçlar hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan kronik arıza,yükseltme ve...

4. a.kara.gun

2005 Honda Crv Yükseltme Hakkinda

Merhaba Arkadaşlar 2005 Honda Crv kullanıyorum,istanbulda hem ailecek kullanım hemde trakya bölgesinde ava gidebilmek için honda yı tercih ettim,aracımı karda yazlık lastiklerle deneme fırsatım oldu ve çok başarılı buldum ancak asıl amacım hafif arazide ava gittiğim zaman beni sıkıntıya sokmadan...
  5. a.kara.gun

LAND CRUİSER VX 100 YÜKSELTME KOMPRESSÖRÜ

MERHABA GEZENBİLİR DOSTLARI...2000 MODEL TOYOTA LAND CRUİSER VX 100 ÜM VAR VE YÜKSELTME KOMPRESSÖRÜ BOZULDU BU PARÇA HAKKINDA ONARIM,TEDARİK VE FİYAT BİLGİSİ OLAN HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI? VERİCEĞİNİZ BİLGİLER İÇİN ŞİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM...

6. a.kara.gun

P38 RANGE ROVER DEVİRLENME HAKKINDA...

SELAM.... P38 ARACIMDA SON ZAMANLARDA YOLDA GİDERKEN KENDİLİĞİNDEN VİTES DÜŞÜRÜP DEVİRLENME OLMAYA BAŞLADI VE BELKİDE BİR DAKİKA İÇERİSİNDE 10 DEFA OLUYOR...BU DEVİRLENME ÇOK KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞİYOR,İKİ SANİYE İÇERİSİNDE 5000 DEVİRİ GÖRÜP DÜŞÜYOR,HERZAMAN YAPMASADA ARA ARA YAPMAYA...

7. a.kara.gun

RANGE ROVER P38 KÖRÜK KAÇAKLARI HAKKINDA...

merhaba.... İstanbul da RANGE ROVER P38 KULLANICISIYIM.... ARACIMIN KÖRÜKLERİNDE KAÇAK VAR VEDE GEÇ YÜKSELİYOR TAHMİNİ TUTACAK MASRAF NEDİR? BURADA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR SERVİS VARMI? TEŞEKKÜRLER.....
  8. a.kara.gun

RANGE ROVER P38 EAS ARIZASI HAKKINDA YARDIMA İHTİYACIM VAR...

MERHABA..... 98 MODEL BİR P38 İM VAR....ARACIM DAHA ÖNCE EAS ARIZASI VERMİŞTİ VE BİRDAHA YERİNDEN KALKMADI...BİR KÖRÜK DEĞİŞTİ VE BEYİN ARIZASI VAR DİYEREKTEN 1600TL PARA VEREREK ARACIMI YAPTIRMIŞTIM,FAKAT AYNI ARIZA YENİDEN OLUŞTU VE ARAÇ OLDUĞU YERDE KENDİLİĞİNDEN YÜKSELİP ALÇALIYORDU VE STOP...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri