Arama sonuçlarınız

1. a.adalioglu

Jel Akü Bağlantısı

İyi günler, solar panelden beslenen jel akünün aynı zamanda araç bünyesine eksi kutuptan şase bağlantısı yapılmalıdır???

2. a.adalioglu

Gezenbi̇li̇r Sticker

İyi günler, araç için "gezenbilir" sticker nasıl temin edebilirim
  3. a.adalioglu

Camper Ile İngiltere

İyi günler, İstanbul çıkışlı olarak camper im ile İngilyete ve İrlanda gezisi yapmayı planlıyorum. Bu kapsamda İngiltere vizesi başvurusu için beyan edilecek bireysel gereklilikler dışında neler gereklidir? Teşekkürler.

4. a.adalioglu

Güneş Paneli Değer Ölçümü

İyi günler, 100 wattlık güneş panelimi şarj kontrol cihazı üzerinden aküye bağlantısını yaptım çalışmakta. resimde görülen mini ölçüm cihazım ile kontrol cihazına gelen voltajı da görebiliyorum ancak akım değerini nasıl ölçerim. bağlantıyı nasıl yaparım.
  5. a.adalioglu

Güneş Paneli Değer Ölçümü

6. a.adalioglu

100 Watt Lık Güneş Paneli Montajı

İyi günler, vw transporter aracım için kullanacağım ve ek'te tavan durumu görülen barlara monte etmek istediğim 100 watt lık güneş panelim için ; montaj yöntemleri hususunda görüşlerinizi talep ediyorum.

7. a.adalioglu

Avusturya Vinyet

iyi günler, Avusturya da otoyollar dışında da vinyet gereklimi?
  8. a.adalioglu

Normandiya Gezisi

İyi günler, VW transporter aracım ile 1 ay süreliğine istanbul'dan hareketle, Normandiya, Loire vadisi, İsveç, Colmar, İnsburg hattı üzerinde gezi planlıyorum. Bu bölgelede camping dışı konaklama veya ücretsiz park alanları hakkında bilgi paylaşırsanız sevinirim. Camping bulmak kolay olduğu için...
  9. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Geçen sene 24 gün İskandinavya yolculuğu yaptığım VW Transporter aracım ile bu sefer Nordkapp a kadar uzanarak sınırları zorlayacağım. 06 Temmuz tarihinde yola çıkmayı planladım. Rotam; eğer aksilik olmazsa Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Plonya, Letonya, Estonya, Litvanya, Finlandya, Norveç...

10. a.adalioglu

Varna'da Otopark Yeri

Yakında Varna üzerinden Romanya ya gideceğim. Varna da ücretsiz ve güvenli otopark yeri bilgisi olan var mı?

11. a.adalioglu

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

30 haziran- 24 temmuz 2016 tarihleri arasında eşimle birlikte İstanbul'dan çıkışla Osloya kadar süren bir gezi gerçekleştirdim. Sırasıyla gidişte Bulgarıstan, Romanya, Macaristan, Slovakya, Polonya, Almanya, Danimarka, İsveç, Norveç dönüşte İsveç, Danimarka, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Solvakya...
  12. a.adalioglu

4 Günlük Budapeşte-esztergom Gezisi

İyi günler Gezenbilir dostları, 12-16 Ekim 2014 tarihleri arasında eşimle birlikte gerçekleştirdiğimiz Budapeşte gezimiz ile ilgili izlenimlerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. 12 Ekim 2014 tarihinde Sabiha Gökçen Hava Alanından 10.15 te kalkan uçağımız yerel saat ile 11.40 ta Budapeşte...

13. a.adalioglu

Lpg Tüpleri

Herkese iyi günler, T5 aracımı yarı camper olarak kullanmak niyetindeyim. ocak için piknik tüp düşünüyorum. Forumdaki arkadaşların araçlarında ne tip lpg tüpü kullandıklarını ve bu tüplerin tekrar dolumunu nasıl sağladıklarını merak ediyorum. Ayrıca tüplerin yurt dışında dolumu için özel aparat...
  14. a.adalioglu

Fransa Rivierası

Herkese iyi günler, 2014 yılının ilk yurtdışı gezi planlamasını 2013 yılında aldığımız Marsilya gidiş dönüş uçak biletleri ile planlamaya aldık. İki aile olarak katıldığımız bu gezinin rotalarını Marsilya konaklamalı -Montpieller-Aix en Provence- Nice konaklamalı -Cannes-Vence, Saint paul-Eze...
  15. a.adalioglu

Paris'te 3 Gün (26-29 Kasım 2013)

İyi günler Gezenbilir dostları, Bu seferki gezimizi kızımın ara tatilinden istifade ile önceden promosyon kapsamında aldığımız uçak biletleri ile Paris'e gerçekleştirdik. Mevsim itibarı ile soğuktu ama ailecek fırsatı ancak bu zamanda bulabildik. 13.30 da Sabiha Gökçen Havaalanın'dan kalkan...

16. a.adalioglu

Bologna - Floransa - Parma - Bergamo - Lecco (31 Ekim - 07 Kasım 2013)

İyi günler, Pegasus hava yollarının yapmış olduğu promosyon kapsamında Mart 2013 tarihinde gerekli uçuş biletlerini eşimle birlikte alarak farklı bir İtalya gezisi planladık. Daha önce gördüğümüz halde yakın olması nedeniyle Floransayı da gezi planına aldık. Bolonya- floransa gidiş dönüş tren...
  17. a.adalioglu

Amsterdam ve Brüksel 16-23 Mart 2013

Selam, bu seneki planlamamızı iki aile olarak biletlerini çok önceden aldığımız Pegasus biletleriyle Amsterdam gidiş, Brüksel dönüş olarak planladık. Amsterdam hava alanına indikten sonra tren ile Amsterdam merkez istasyonuna geldik. Sonra buradan şehir manzarası eşliğinde yürüyerek Booking.com...
  18. a.adalioglu

Viyana-Bratislava-Prag

Ben bu yazıda bilinen görülmesi gereken internetten ve kitaplardan da öğrenilecek yerleri yazmayacağım, oralarda ki günlük yaşamla ilgili tecrübelerimi anlatmaya çalışacağım. Gezi süresince hava açık, gündüz ılıman olup akşamları serin olmuştur. Bu geziyi eşimle birlikte 15-23 Mart 2012...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri