Arama sonuçlarınız

1. beyaz24kartal

Buzdolabı Için Çözüm Önerisi?

2+2 bir aileyiz doblo aracımızla çadırda.çoğunluğu kamp alanlarında tatil ve kamp planlarımız var. Haziran temmuz ağustos aylarında.Sadece kahvaltılık ve 1-2 kilo tavuk et vb...Akşam yemekleri için. Bozulmadan saklamak istiyorum. Aracın bagaj bölümünde 12V çıkışı var. Ama sorun şuki araç gece ve...

2. beyaz24kartal

Nasıl Yapabilirim. Çözüm Önerisi Olan...

2+2 bir aileyiz doblo aracımızla çadırda.çoğunluğu kamp alanlarında tatil ve kamp planlarımız var. Haziran temmuz ağustos aylarında.Sadece kahvaltılık ve 1-2 kilo tavuk et vb...Akşam yemekleri için. Bozulmadan saklamak istiyorum. Aracın bagaj bölümünde 12V çıkışı var. Ama sorun şuki araç gece ve...
  3. beyaz24kartal

2 Yetişkin+2 Çocuk En Uygunu Sizce Hangisi...

4 kişilik bir aileyim 2 yetişkin ve 2 çocuk ekteki planda bir karavan almak istiyorum. Sizce en uygun karavan modeli ve temin edebileceğim marka hangisidir. yerinde incelemek test etmek ve kesinleştirmek istiyorum. Çekeceğim araç 2015 model d0blo 1,6 105 hp... Yardımınıza ihtiyacım var ilginize...

4. beyaz24kartal

Nereden Temin Edebilirim.

SUV Tent | Tents For SUVs | Van Tent bu çadırı almayı planlıyorum ama nasıl temin edebilirim. Yabancı sitelerden hiç alışverişte yapmadım. Kargo iade nasıl olur bilemiyorum. Türkiyeden temin edebilirmiyim . Sapolun yardımlarınız için
  5. beyaz24kartal

T5 Bu Tavanı Ve Tenteyi Nerede Yaptırabilirim.

fotodakinin aynısını transporterıma yaptırmak istiyorum tavan ve tenteyi nerede yaptırabilirim.?

6. beyaz24kartal

Bulup Almam Lazım Yaza Az Kaldı....

Araştırmalar falan yaparken Oğlum çok heveslendi. Artık bulup almam lazım. İç dizaynı fotodaki gibi bir karavan(750 kg altı) ve çekme aracı tavsiyeleriniz nelerdir. Uzun süreli ama genelde kamp alanlarında 1-2 gün kamp dışı belki... tatiller için.

7. beyaz24kartal

Amaç Maliyetleri Azaltmak

4 kişilik bir aileyiz. (BABA 38 yaş 1,85 boy- ANNE: 35 YAŞ 1,72 boy KIZIMIZ: 1.35 boy ve OĞLUMUZ:98 boy) Şimdi bu şartlarda gezgin olmayı planlıyoruz. Örneğin Amasyaya gidip 3 gün kalıp bu ili tamamen (tarihini, doğal güzelliklerini, leziz yemeklerini ) gezip bir sonraki ile geçmeyi... Öğretmen...
  8. beyaz24kartal

Bu Alternatifler Harika....

Bu altarnatifler harika kullanan yada bilgi sahibi olan varmı.? Nasıl elde edilir. Maliyeti nedir? Kullanan varmı? Avantajları ve dezavantajları nelerdir.? https://youtu.be/4TIuUfylVRI
  9. beyaz24kartal

Kamper Car

Bunun normal jeeplere uygulanması mümkünmü? Freelander yada crv gibi... http://www.youtube.com/watch?v=a1tGmVzDf8w

10. beyaz24kartal

Fikirleriniz benim için önemli...

Forumdaki paylaşımlarınız inceledim ve sizin kararınız benim için önemli. 20,000 tl param var. 21 deseniz yok:((( Öğretmenim yaz tatilinde hafta sonları piknikler - yayla köy gezileri yani mini ofroad patika diyelim. Şehir içindede otomobil konforu uzun yolumda oluyor. Şu modelde şu aracı alın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR