Arama sonuçlarınız

1. mertgp

Şanzımanda Sona Geldik :)

Selamlar herkese. Uzun zamandır vites geçişlerinde sorun yaşıyordum zaten. Zor geçiyordu 1 ve 2 ye. Artık çook ama çok zor geçmeye başladı. Kalkarken vites yerinden zangır zangır oynuyor ve tak tak seslerle kalkıyorum. Vites atıyor sürekli. Sanırsam şanzıman artık bitti :) Daha iyi...

2. mertgp

78 Muhtar :)

Geçen gün konu açmıştım ama tazeliyim daha güzel bir başlık açıyım dedim. Tavsiyeleriniz olursa beklerim. Geliştireceğim :)
  3. mertgp

CJ5 Motor numarası sorunu

Selamlar herkese Aracı yeni aldım sayılır. Haftaiçi muayneye gidicem ve motor numarası kafama takılınca açtım kaputu motorun üstünde bu 7 haneli numarayı buldum Ama ruhsatta motor numarası olarak NTRB ile başlayan 7 haneli bir kod var. Acaba doğru yeremi bakıyorum. Eğer numaralar farklıysa...

4. mertgp

Bu güzellikte benim :)

Eksiklerini gidermeye çalışıyorum yavaş yavaş :) Tertemiz olucak umarım. Yavaş yavaş sanayiden, sokağa fotoğraflarını paylaşırım ::)
  5. mertgp

CJ5 Muayenesi Hakkında

Selamlar, aranıza yeni katıldım. artık 78 model bir cj 5 sahibiyim Fotoğraflarını en yakın zamanda paylaşıcam fakat birkaç sorum var. haftaya muayneye gidicem. şu anda muaynede sıkıntı çıkaracak etkenler sinyaller ve kemer sorunu olarak gözüküyor. sinyalleri bir elektrikçide yaptırabilirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri