Arama sonuçlarınız

1. eray78

Arkadaşlar Bu Vitaralar Nasıll ???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1992-beyaz-melek-ful-plusful-177990084/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-tek-fiyat-1994-model-otomatik-183157519/detay/...

2. eray78

Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir...

arkadaşlar aşşağıda lik teki araç sizce nasıldır fazla bir beklentim yok ofroad yapmayacam ama arazide gezeceğim dağda bayırda sizlerin fikirlerini almak istedim teşekkürler şimdiden http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-jeep-willys/herseyi-calisir-vaziyette-53-model-tuzla/4769620
  3. eray78

Satılık Defender Lazım Fiyatı Makul

Merabalar arkadaş bildiğiniz üzere artık mke de hurda araç yok ben burdan aracı almış ama yaptıramamış araçlar arıyorum kendim toplamak için seri 3 lerden de olabilir karabükte yaşıyorum bilgisi olan bilgi verirse sevinirim hayırlı günler gezenbilenlere :)

4. eray78

Defender Mke De Varmı Projelik Defender Lazım

Arkadalar uzun zamandır düşünüyordum gecenlerde cj-5 almaya karar vermiştim ama vaz geçtim defender bir virüs gibi girdi hayatıma yavaş yavaş toplamak istiyorum emek vermek istiyorum projelik yada mke de varmı yardımlarınız vede bilgileriniz için şimididen teşekkür ederim Karabük/Safranboludan...
  5. eray78

Arkadaşlar Bana Yardımcı Olun Alım Mi Almıyım Mi? :))

ARKADAŞLAR AŞŞAĞIDAKİ LİNKTE Kİ ARAÇ ALINIRMI ÇEKME BELGELİ ARAÇ YILLADIR HAYALİNİ KURDUĞUM BİR ARAÇ SİZCE BU ARACI ALMAK MANTIKLIMI DIR ? SİZCE ALMAYA DEĞER Mİ ARKADAŞLAR ABİLERİM ARAÇ PİRİNS MOTOR MUŞ SONRA DEĞİŞE BİLİRİMİYİM YADA PİRİNS MOTOR BİR MOTOR ŞİMDİDEN KONU İLE AYDINLATAN LARA...

6. eray78

MKE den çıkma yada projelik uygun Defender aranıyorr....

arkadaşlar herkese hayırlı günler uzun zamandırr araştırmalarım sonuc 1 ay içinde bende bir defender alacağım ilgili arkadaşalar mke den alan yada projelik yapacağım bir defender arıyorum bilgisi olan uygun fiyata alacağım defender i olan arkadaşlar, abiler bana yardımcı olursa çok sevinirim...

7. eray78

Defender Satışları Konusunda Bilgi

Arkadaşlar defenderci arkadaşlar herkese merabalar hayırlı günler dilerim az önce makina kimyayı aradım defender satışlarınız yok diye ordaki ilgili arkadaş da artık gidip açık kasa defender i 2.300 tl verip alıyormuşuz yani ihaleye çıkmıyor muş vede Ağustos ayına kadar askeriye ile anlaşmaları...
  8. eray78

Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak???

merabalar arkadaşlar hem şehirde hem arazide bine bilceğim bir arazi aracı ararken Duster çıktı karşıma acaba 2013 deki dusterler nasıl olcak? herhangibi değişiklik olcak mı? ilk arabamı dacıa duster olarak düşünüyorum ama aklım çok çelişkide kalıyorr ne yapmalıyım almalımıyım almamalımıyım...
  9. eray78

İhaleye Satışlı defenderler...

arkadaşlar mke de artık Araç ihalesi olmayacak diye bir duyum aldım varmıdır bu konu hakkında bilgisi olan yada başka ihale yapan yerler varmıdır yada alıp satan kişiler ???

10. eray78

DEFENDER ADAYIYIMMM

Defenderlerin parça olarak nereden temin edebiliriz :) parçaları pahalı tutarmı birde bildiğiniz ankarada harbi defender ustası kim vardırrr acaba ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri