Arama sonuçlarınız

1. jabir

2011 Model L200 288 Bin Km'de Alınır Mı ? Yardım Lütfen

Merhaba arkadaşlar , kamp ve doğa gezileri için L200 alma isteğim var. şuan 2011 model 4*4 288 bin km'de bir araba buldum yetkili servis bakımlı ve en son makasları , trigeri, tüm sıvıları , balataları değiştirmiş. Fiyattan bağımsız olarak sizce 11 yaşında 300 bin km'ye yakın L200 almak...

2. jabir

Tarp Tavsiyesi ?

Merhaba , aliexpress'te satılan tarplardan kullanan var mı ? kaltiesi kullanımı nasıldır ? US $24.66 26% OFF|Spor ve Eğlence'ten Güneş Koruması'de Tente Turist Açık Güneş Gölge Su Geçirmez plaj çadırı Piknik Kamp Gölgelik Yürüyüş Tarp Pcinic Güneş Barınak Tarp AliExpress'da - 11.11Bekarlar...
  3. jabir

Bursa Gölyazı Da Kamp Yeri Tavsiyesi ?

Gölyazı ya bisikletle gitmeyi düşünüyoruz . Konaklama için gölyazıda otel pansiyon seçeneğimiz yok kamp yeri için tesis vs var mıdır ? yoksa gölyazıda güvenle kamp yapılacak müsait araziler var mıdır ?

4. jabir

Ballıkayalar da kamp yeri ??

5-6 arkadaş ballıkayalara kamp yapmaya gideceğiz yalnız bisikletler ile. Kanyonda bisikletle ilerlemek zor olur biliyorum ama İnsanlardan uzak , sakin bisikletle ulaşabileceğimiz bi bölgesi var mı ? kanyonun ne tarafına gidelim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,999
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

SON KONULAR

Geri