Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://ekonomi.haberturk.com/otomobil/haber/915033-nurhayatla-dacia-buraya-kadar
bu haberde avrupa da patlama yapan duster satışlarının ülkemize yansımadığı hatta geçen yıla göre gerilediği görülüyor. Sebep olarak ta parça temininde yaşanan güçlüğe dikkat çekiyor . Fiyatların artmasının bunun...
Merhabalar maalesef tüketimlerle ilgili tartışmalar hararetle sürüyor , dikkat çekmek istediğim nokta kullanım farklılıklarımız kimi normal yol şartlarında sürüş için ideal aralık yüksek vites ve 1750 - 2000 devir aralığı derken , kimileri 2000 - 2500 veya daha yüksek değerler olarak ifade...
2011 model duster ambiance modelinin sadece sürücü hava yastığı olan bir seçeneği varmıydı yoksa sürücü ve yolcu hava yastığı standartmıydı . bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum
http://i.tmgrup.com.tr/otohaber/fotohaber/yenilikler/dacia-travec-tedcdrah-2012/1_dsc272511_d.jpg
Motor ve şanzıman ve çekiş sistemini dusterdan almış ayrıca iç mekanda aynı
4 * 4 lerin neler yapabildiklerini tecrübelerin aktarılmasıyla bir hayli biliyoruz , 4 * 2 kullanıcıları özellikle hafif off - road yapanlar ve avcıların deneyimlerini aktarmalarını sağlayabilirsek almayı düşünenler içinde bilgilendirici olur.
özellikle takla durumunda gördüğüm pek çok fotoğrafta tavan kısmının neredeyse tamamen çöktüğünü gördüm aracın görünüşten başlamak üzere yüksekliği , yakıt sarfiyatı , bagaj kapasitesi hoşuma gidiyor yinede aklımda kalan bu durumu sizlerle paylaşıp görüşlerinizi almak istedim teşekkür ederim.
Merhabalar arkadaşlar tereddütte kalma nedenim hafta içi kısa mesafe katetmem ; Şöyle ki 5 gidiş 5 dönüş 10 km. bir mesafeye gidip ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz . Haftasonu ise mevsimine göre kara ve tatlısu avlarına gidiyorum yılda yaklaşık 10 bin kilometre yapıyorum lpg li bir modelini mi...