Arama sonuçlarınız

1. C

Suzuki mi Satıyorum.

Arkadaşlar merhaba, Konunun yerimi bilemiyorum ama konu başlığından anlaşılacağı üzere sürekli yurt dışında olduğumdan 2000 Model Suzuki Vitara 5 Kapı JLX Tüp ve benzinli aracımı satmak zorundayım. Araç İskenderun da resimlerde görüldüğü gibidir ve yakınımın kapısı önünde benim dönmemi bekler...

2. C

Vitara Muayenesi

Arkadaşlar merhabalar, Aracımın muayene tarihini elimde olmayan sebeplerden dolayı geçirdim ve yakın zamanda da döndüğümde de muayenesini yaptıracağım. Aracımda LPG ve çeki demiri var. Araç muayeneye girmeden önce hazırlamam gereken ekstra evrak var mı acaba? Çeki demiri ve LPG ruhsata işli...
  3. C

Vitara İçin Güncel Yedek Parça Sağlayıcıları

Arkadaşlar merhaba, Aracım için ( 2000 Model Suzuki Vitara JLX 5 Kapı Benzinli-Lpg li) bazı yedek parça ve aksesuar arayışı içindeyim. İstanbul içinde bana iletebileceğiniz adres ve tel numaralarına ihtiyacım var. Yedek parça olarak El freni teli, gaz pedalı teli, fren telleri, arka stoplar...

4. C

Vitara mı yenileyeceğim.

Arkadaşlar iyi günler, Bendeki 2000 model Vitara JLX 5 kapı aracımı bu yaza hazırlamak amacıyla bir elden geçireyim diyorum. Bu nedenle mart ayı itibariyle ezik çizik yerlerini, güneşten rengi atmış olan tavanı, pencere camı lastiklerini ve diğer bazı göze batan, estetiği bozan yerlerini...
  5. C

Yedek Parça Temini

Arkadaşlar merhaba, Aracıma yaptırdığım bakım sonrası koydurduğum kırmızı antifriz in ardından araçta su eksiltme ve genleşme kabından su atma sorunları ne ticesinde radyatörümün tıkalı oldu varsayılarak yapılan temizlik neticesinde şimdilik bir sorun görünmemekte. Ama kurt içime bir defa düştü...

6. C

Diferansiyel Dişlileri Artık Ses Veriyor

Arkadaşlar merhabalar yine Dün itibariyle İskenderun-Adana-İskenderun arasında bir yolculuğum oldu. Yol boyunca defransiyel den gelen tüm sesi araç içinde sürekli hissederek yorucu ve bir o kadarda sıkıntılı bir yolculuk yaptım. Bu sabah ilk işim bir ustaya bu durumu izah ederk aracı göstermek...

7. C

JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında

Değerli arkadaşlar merhaba, Yakın zamanda 2000 model Suzuki Vitara 1.6 Benzinli + LPG li ( Romano) JLX aldım ve hemen buraya üye oldum:)) Aracımı severek kullanıyorum ama kafamı sarfiyat kurcalamaya başladı şöyleki: Denedim hemde birkaç defa Km yi sıfırlayarak 50 TL lik LPG alıyorum ve yaklaşık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri