Arama sonuçlarınız

1. Y

Modaratörlerimiz Bu Adamı Biran Önce Durdurabilirmi?

Sayın modaratörlerimiz, "Yeni Gönderilen İletileri Göster" linkinde tıklanınca tüm sayfayı kaplayan HowardDot nick'li arkadaşı durdurabilirmisiniz.

2. Y

9000 - 9500 Lb Winç Ankara'da Nereden Bulabilirim?

Arkadaşlar merhabalar. Yakın bir arkadaşımın 4x2 Mitsubishi L200 aracı için 9000 - 9500 LB'lik (bu araç için yeterli diye düşünüyoruz) bir vince ihtiyacımız var. Ankara'da nereden bulabileceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim. İkinci el olarak da düşünebiliriz. Bu vinç konusunda acemi...
  3. Y

"mesaj" Yazdığım Halde Profildeki Msj Sayısı Değişmiyor!

Bugün en 4-5 tane mesaj yazmama rağmen profilimdeki mesaj sayısı hiç değişmedi. Dikkat ettim diğer üyelerin de msj sayıları değişmiyor. Hatta meşhur Turbo arkadaşımızın yeni nickname'i (Turbolinea1) ile yazdığı onca mesaja rağmen halen sıfır mesajı görünüyor ???

4. Y

Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg)

2012 Nisan ayında sıfır olarak aldığım ve çok severek kullandığım 4x2 Dacia Duster Laureate model aracımı malesef özel nedenlerden dolayı satıyorum. Araç 110 BG. Dizel. 17.500 km'de. Araçta extradan; koruma paketi (alt koruma, kaput koruma-ön kaput komple filmli, boya koruma, cam koruma-renkli...
  5. Y

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce Duster 1.5 dci 4x2 110 bg. aracı aldım. Aldığım günden beri hızımı 100 km/s'in üzerine çıkınca belirgin şekilde rüzgar sesi alıyorum. Bu durum normalmi yani tüm Dusterlarda bu durum varmı? Yoksa benim aracın kapı conta lastiklerindemi bir sorun var. Ya da cam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri