Arama sonuçlarınız

1. E

Kaş Marin Hotel'in Karavancı Ve Çadırcılara Sunduğu Kamp Hizmeti Hakkında

Değerli Gezenbilir ailesi ve dostları, bu yaz tatil yaparken haberdar olduğum ve Kaş'ta hizmet veren bir kamp alanını bilginize sunmak istedim. Bu kamp alanında bizzat kalmadım ancak kampta tanıştığım ve orayı tesadüfen bulup orada kalmış olan çadırcı arkadaş kampı iyi bir yer olarak tarif...

2. E

Kamp Işletmecisinin Kaydı Yaptıktan Sonra Kimliğinizi Iade Etmeme Hakkının Olmaması Hakkında

Değerli Gezenbilir dostları, Yaşadığım mağduriyeti başkalarının da yaşamaması ve konuyu farkındalık sınırlarınıza dahil etmek için bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim. Hepimizin bildiği gibi, konaklanacak olan kampın işletmecisi konaklayacak olanın kimlik bilgisini kayıt etmek ve bu bilgileri...
  3. E

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

Herkese merhaba, Birçok karavan severin kendi çekme karavanını yapıyor ve yapmak istiyor oluşu fiiliyatı karşısında, konu ile ilgili birkaç önemli noktayı bilgi ve görüşünüze sunmak istedim. 1-) Dikkatimi çeken en önemli şeylerden birisi, amatörce üretilecek çekme karavanın da trafiğe tescil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri