Arama sonuçlarınız

1. ilkerilker

Satılık Az Bulunan 1949 Cj2a

Araca sıfırdan yapılan işlemler: kaporta komple elden geçip yeni boyandı. Lastik ve ofsetli jant, koltuk takımı, roll bar,iç döşeme(pütür) koltuk takımı orjinal deri. Araç üstündeki tüm keçeler, bilyalar, porya ve balatalar, sıfırı ile değiştirildi. 3 ileri olan şanzuman 4 ileri yapıldı(ford...

2. ilkerilker

1965 Dizel Tuzla Restorasyon

Değerli arkadaşlar sizlerle elimden geldiğince aracıma yaptığım, halen yapmakta olduğum, tamirat ve değişiklikleri paylaşmaya çalışacağım,,,... Aracımdan bahsedecek olursak 1965 model tuzla kasa jeep. Üzerinde TM 30 BMC motoru var. Evraklarında 2000 cc yazıyor ama bu araçların 1800 cc olanları...
  3. ilkerilker

motor numarası yardım

Arkadaşlar aşağıda resimde görülen araca anadol motoru atılmış,,... aracın üstünde biz sadece egsoz manifoldu tarafında en aşağıda kabartma şeklinde numara bulabildik ve bu numaralar ruhsattaki ile uyuşmuyor, bize aracın motor numarasının o numara olmadığı, ve bu motorlarda motor numarasının...

4. ilkerilker

Baskı balata konusunda yardım

Değerli arkadaşlar bugünlerde uğraştığımız şanzuman revizyonu esnasında aracımızın üstünden birbiriyle alakasız baskı ve balata çıktı . Araştırdığımız kadarıyla baskı BMC TM 30 larla aynı ve balata da Taunus ve 131 lerde kullanılan balata ve aşağıda resimlerde de gördüğünüz gibi bu parçalar...
  5. ilkerilker

Bu araç hakkında bilgi lütfen

Merhaba arkadaşlar,,, resimdeki araç hakkında değerli bilgilerinizi rica ediyorum. Sahibinin söylediğine göre araç 1948 model 1300 cc falkon ford motorlu bir m38 ki bu konu hakkında pek bilgim yok ama benim bildiğim m38 1950-51-52 yıllarında üretilmiş ve motor "Go Devil" denilen üstten bujili...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri