Arama sonuçlarınız

1. ahmetvargelen

Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim...

Selamlar... Bugun vize olayini hallettim. Sagolsun vize bolumundeki gorevli kisi 2dk kadar tuttu beni ve sadece bir kac soru sordu. Hicbir belgede istemedi... :) Hareket tarihimiz 24 eylul - donusumuz 27-Ekim... 33 gun kadar Californiya-Arizona ve Nevada gezimize baslamak bize 1,5 ay kadar...

2. ahmetvargelen

Fransizlar Dunya Turuna Cikmis

Bugun yolda denk geldi, 6 tana motokaravan, Arka arkaya ilerliyorlardi. Bir kac fotograf cekme sansimiz oldu araclar ilerlerken. Fransadan baslayarak, rusya, pekin uzerinden istanbul sonunda bitecek bir geziye cikmislar herhalde. Anlamadigim, gezi neden Istanbulda bitiyor? bu ozel bir rotami...
  3. ahmetvargelen

Prag Metro Bileti

Merhaba, Bana bugun gelen mesaji direk iletiyorum. Belki birilerine yardimci olur. Değerli grup üyeleri. Elimde toplam 45 adet aylık ulaşım bileti var. Prag içi tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olan ve isme kayıtlı olmayan bu biletleri uygun fiyattan dağıtıyorum. 4 hazirana kadar geçerli...

4. ahmetvargelen

2.7 Grand Cherokee Almak

Merhabalar, Sorento ve X-trail`lerden sonra Cherokee ye gercekten cok merak sardim, Genis, kaliteli ve yakisikli bir arac (ben araci hic surmedim) artik iyice kafaya koydum bu araci gercekten almak istiyorum fakat tabi herkeste oldugu gibi bendede 2003-2004 model 160bin civarlarina gelmis bir...
  5. ahmetvargelen

Rusya, Perm

Selamlar, Is icin gittigim Rusyanin Perm sehrinden birkac kare. Ilk resim, Perm sehrinin uluslar arasi hava alani, tek girisli, 10 metre yol icin otobuse binmeniz gereken, yikik dukuk biryer, fabrikalarin kurulu oldugu Perm sehrine cok fazla turist ugramadigi icin uluslar arasi havaalaninida...

6. ahmetvargelen

Rusyaya Vizesiz Giris

Arkadaslar malumunuz rusya ile turkiye arasinda vize anlasmasindan dolayi rusyaya vizesiz giris bulunmakta. Bu konuda aklina acaba bi sorun ollurmu diye takilanlar icin ; su anda rusyanin perm sehrindeyim is gezisi icin. Ucakta verilen gocmenlik formunu doldurmaniz yeterli. Formun uzerinde...

7. ahmetvargelen

Czech, Slovakia, Poland Gezimiz

Merhaba. 3 temmuz itibari ile gezimize basladik, su anda slovakya tatra daglarindayiz. Bugun 2500m deydik yarin en yuksek yeri olan 2650m ye cikicaz :-) cumartesi gunu krakova hareket ediyoruz ordada 4 gun geciricez. Ondan sonra tekrar ceke gonus. Tabletten yaziyoru. Geri geldifimde fotolari...
  8. ahmetvargelen

Dacia Duster Kronik Sorunlari

Merhabalar, Dacia Duster in herhangi bir sekilde Kronik bir sorunu var mi ? Yani, Renault Megane larda (kullandigim icin biliyorum) elektronik kaptor, direksiyon ici airbag kablolari, on sol cam acma motoru gibi kronik olarak hemen hemen her megane da zamanla gorulen sorunlar cikmistir. Bu...
  9. ahmetvargelen

Gezenbilir`e bir tek benmi giremiyorum ?

Merhabalar, Son 20 gunden beri ozellikle hafta sonlarinda sIk sIk gezenbilir e giremiyorum. Internet. Yukleniyor diyor fakat herhangi bir degisiklik olmadan ulasilamiyor diye sonlandiriyor. Mozilla, chrome ve explorer da denedim. Internette bir sorun yok. Cookies leri temizledim. Ayarlari...

10. ahmetvargelen

Krkonoše dagi tirmanisi ve yuruyusu (Czech)

Gecen hafta isten 1 gun izin alip cuma sabahtan dustuk yollara, 15 gun onceden hotelde yerimizi ayirtmistik. hotel degil aslinda bir nevi pansiyon gibi birsey fakat gayet guzel ve temiz bir yerdi. 1225 metrede pansiyon, ulusal park icerisinde normalde arac ile girmek yasak fakat hotelde...

11. ahmetvargelen

Dacia Duster STUDENT CONCEPT

http://www.youtube.com/watch?v=tUq9UsamjtM&feature=player_embedded
  12. ahmetvargelen

Mantar

Yaz aylari ve yagmurlarla birlikte tekrar mantar toplamaya ciktik :), Her sene kendimize zevk haline getirdigimiz mantar toplama olayi bu senede hizli bir sekilde devam ediyor :) fakat Mantar toplarken tabiyki zararli olanlardan kacinmak hatta dokunmamak gerekli. Bu mantarlardan bazilarinin...

13. ahmetvargelen

Terleme Sorunu Hakkında

Arkadaslar, Doga yuruyuslerini, gezmeyi cok severim. Fakat benim bir sorunum var buda `Terlemek` Tabiyki herkes terlemekte fakat benim terleme olayim cok asiri derece sorun yaratacak sekilde. Ornegin kis aylarinda disarida gezmeye, kar yagdiginda dag gezilerine cikamam, cunku ciktigim anda 1...
  14. ahmetvargelen

Divoká Šárka - Prag

2009 yilinda Prag`in guneyinde sehrin biraz disinda bulunan daglik alanda (piknik alani olarakta kullanilmakta) bir gezimiz oldu. Acikcasi cok ekstra guzel bir yer degil fakat tepelik bir alan oldugu icin benim ilk deneyimimdi o yuzden benim icin biraz ilginc bir gezi oldu tepelere cikmak icin...
  15. ahmetvargelen

Bratislava gezimiz Aralik 2009

Arkadaslar, 2009 yilinda Brastilavaya 4 gunlugune kucuk bir gezimiz oldu, Sizlere bir kac fotograf paylasmak istedim. Pragtan yaklasik 4 saatlik otobus yolculugunun ardindan bratislava otobus garajina vardik. Kisa mesafe oldugunu sandigimiz yada sandigim Botele yuruyerek gitmeye karar verdik...

16. ahmetvargelen

Amsterdam-Eindhoven gezimiz Nisan 2010

Nisan 2010 ayinda, benim daha once esime surpriz olarak aldigim bilet ile 3 gunlugune Hollandaya gittik. Kisaca gezimiz hakkinda gozlemlerimi vermek isterim : ) Oncellikle Wizzair.com adresinden biletleri yaklasik olarak 3 ay once aldim. Havaalaninda kontrollerden gectikten sonra otobuse...
  17. ahmetvargelen

Kapi içi fitili

Arkadaslar, Benim uzun zamandan beri uyguladigim bir methodu sizinle paylasmak istedim, Benim arac 2004 model ve artik kapilar acila kapana tabiyki fitiller gevsemis ve eskimis durumda, Kapilardan biraz ses ve ruzgar gelmekteydi, Ben bunun caresini pencere filiti ile buldum. Butun yapi...
  18. ahmetvargelen

Plasti dip

Arkadaslar, Bilen arkadaslarimiz vardir, Fakat bilgi amacli paylasmak istedim, Plasti dip adinda bir urun var su anda piyasada, Urun boya gibi pist pist olarak sıkılmakta istediginiz yere, kuruduktan sonra yumusak plastik gibi bir sey olusmakta. TR fiyati yaklasik olark 50 tl 400 ml diye...

19. ahmetvargelen

Terezin

Yaklasik 50 ile 70 milyon kadar insanin hayatina mal olan ve bir o kadarda kisiyi evsiz, issiz ve ailesiz birakan daha hala yaralari bazi yerlerde sarilmaya devam eden insanlik disi olay. Inanilmazin otesinde deneyimlerin yasandigi ve hayatlarin kaybedildigi sadece yahudi ve roman halklarina...
  20. ahmetvargelen

Herkese Selamlar

Merhabalar, Ben Ahmet. Cek cumhuriyetinden araniza katilmaktayim. Tam bir gezgin degilim fakat gezmeyi ve yeni yerler gormeyi severim. Aranizda olmaktan ve bilgileri okuyup tecrube edinmekten mutluyum. 27 yasindayim. Herkese selamlar. Ahmet

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.