Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

Devir Yükselmemesi

Merhabalar, 2000 devirden sonra araç gaz yemiyor gibi,gaza basınca da gaz kesiliyor tekrar 2000 devire düşüyor,sollamaya çıkarken falan sıkıntı yaratıyor, LPG'de de benzinde de aynı sıkıntı oluyor, ateşleme sistemi dışında neyden olabilir acaba ? Araç 91 model XJ

2. daf95xf

Gaziantep'te Jeep Ustası

Mardin'de ikamet ediyorum, Gaziantep'te tavsiye edebileceğiniz Jeep tamircisi var mı , aracim 92 model Jeep Cherokee
  3. daf95xf

Gaz Pedalına Dokununca Stop Edecek Gibi

Araç rölantide kendi kendine giderken yavaş şekilde veya dur kalk yaparken gaz pedalına hafif dokunduğumda stop edecekmiş gibi oluyor ama gaza yüklendiğimde öyle bir şey olmuyor. Sorun nerde acaba boğaz kelebeğinde mi

4. daf95xf

Soğukken Yürümemesi

Arkadaşlar aracım yaz-kış soğukken çalıştırdığımda araç ısınmadan hızlanmıyor fakat ısındıktan sonra normale dönüyor ve ataklaşıyor bu normal mi ? 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum bana normal geliyordu bu durum yine de sorayım dedim
  5. daf95xf

Krank Keçesi

Selam,krank keçesinden fazla yağ kaçırmaya başladı,bunun için ya motorun ya da şanzumanın inmesi gerekiyor başka bir çözümü var mı acaba

6. daf95xf

Yakıt Sarfiyatı

3 yıldır kullanıyorum ilk defa ölçüm yaptım,litresi 2.17'den 78 TL ile 136 km yol yaptım şehiriçinde,iyi bir değer mi bu sizce

7. daf95xf

Yataklama Rulmanı Çok Fazla Boşluk Mevcut ?

Sol arka tekerlek yataklama rulmanı çok fazla boşluk mevcut var diye ağır kusurlu sayıldı,bu bahsedilen sorun tekerlek bilyası mıdır acaba ? nasıl bir yol izlemeliyim
  8. daf95xf

Muayeneden Geçmedi...

Kilometre sayacı çalışmadığından ağır kusurlu sayıldı,ön ve arka rotlar da ağır kusurlu,araçta yükseltme olduğundan standart rot ve rot başları aracıma uyar mı acaba,ona göre sipariş verecem
  9. daf95xf

Kilometre Teli...

6 Haziran'da aracın muayenesi doluyor fakat hız göstergesi ve kilometre sayacı çalışmıyor neler yapılabilir fikri olan var mı

10. daf95xf

Bu Siteden Alışveriş Yapan Var Mı ?

Jeep ile ilgili her parçanın olduğu ve fiyatların çok uygun olduğu bir site dikkatimi çekti ''morris4x4center'' bu siteden alışveriş yapan var mı aranızda

11. daf95xf

Farlar Meselesi

Farlar yanmamaya başladı,yanınca da bir süre kendi kendine yanıp sönmeye başlıyor selektör yapar gibi,6 ay önce Ankara'da Naci Usta'da yaptırmıştım ama bugün yine aynısını yapmaya başladı,yok mudur kesin bir çözümü ? Far anahtarında problem var diyor ustanın birisi
  12. daf95xf

Direksiyon Saplamaları....

Araç XJ,arazideyken 4 low'da kullanıp araç kasıldığında direksiyon saplamaları kırılıyor nedense,şu anda lastikler sağa tam dönmüyor hep de aynısı oluyor ve 4-5 defadır saplamaları değiştiriyorum ama yine kırılıyor,bunun kalıcı bir çözümü falan yok mu ?

13. daf95xf

Xj Ön Şaft Boşluğu

Aracım ara sıra özellikle sağ koltuk sallanıyor,usta altına yatıp baktığında ön şaftta boşluk var dedi,şanzuman travers takozu ve ön diferansiyel şaft kayıcısı al ben hallederim dedi,bu parçalar bulunabilen parçalar mıdır acaba
  14. daf95xf

Track Bar Ve Pitman Arm ?

1992 model XJ, fotoda görülen Pitman arm ve Drag link parçalarının birleştiği yerdeki plastik aksam aşındı ve kötü görünüyor değiştirmek istiyorum,yüksek hızda giderken ayağımı gazdan çektiğimde devir düştükçe araç sağa sola sallanıyor ustam uzun rot başı diye tarif etti ama yine de sizlere...
  15. daf95xf

Alttan Gelen Tık Tık Tık Tık Sesi...

Jeep XJ araç,çalışırken N ve P konumunda iken alt taraftan tık tık tık tık tık ses geliyor bariz şekilde,gaza basınca kesiliyor bir süre sessiz çalışıp tekrar ses gelmeye başlıyor,ustam aracın altına girip şanzumanı falan kontrol etti oradan yapmıyor,motordan da olmadığını söyledi,yatak vurma...

16. daf95xf

Gösterge Paneli ?

Gündüz vakti yanan gösterge paneli akşam yanmamaya başladı,işin kötü yanı arka stop lambaları da yanmıyor,sinyaller farlar dörtlüler iç aydınlatma lambaları çalışıyor.Dörtlüleri yakıp trafikte öylece devam ettim,defalarca kolu çekip bırakmama rağmen panel ışıkları yanmadı.Eve gelirken park...
  17. daf95xf

4 Low'da Iken Boşa Çıkması ?

Az önce eve gelirken yağmur yağınca bir araziye dalıp çimenle kaplı kaygan dik bir yokuşun başında durup vitesi 4 low'a aldım gaza yüklenince vites geri attı,tekrar takıp tırmandım,sizce neden yapmıştır bunu ?
  18. daf95xf

Şu Parçanın Adını Bilen Var Mı ?

Aracımda salınımlar mevcut yolda giderken sağa sola oynuyor araç,usta parçayı değiştirecek ama yanlış parça aldım,şu resimdeki işaretlediğim yerdeki lastik takımı lazım bana ama adını bilemedim,ön denge kol burcu mudur,salıncak burcu mudur nedir acaba

19. daf95xf

Jeep Xj Için Parça

92 model aracım için arka makas küpe lastiği ve ön denge kolu lastikleri lazım,Türkiye'den temin etmem mümkün mü yoksa E-bay sitesinden mi alayım
  20. daf95xf

Direksiyon....

Başka XJ kullanmadım hiç o yüzden soruyorum,benim direksiyon aşırı yumuşak neredeyse tek parmakla dönecek seviyede ,hepsinde böyle midir acaba ? Geçenlerde 2000 model opel vectra kullandım aşırı sert geldi ve zorlandım desem yalan olmaz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,998
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri