Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nette dolaşırken güzel bir duster concept buldum arkadaşlar. paylaşmak istedim. çok şık görünüyor
Burada da tanıtım videosu bulunuyor.
http://www.youtube.com/watch?v=goLuZeU_Lrw
Arkadaşlar hafta sonu Ankarada kırmızı kaplı bir duster gördum. Arac sahibinden izinsiz affına sıgınarak plakasını kapatarak cektıgım bırkac foto.
merak edenler icin :)
Arkadaşlar merhaba epeydir aklımda bulunan macera paketi ve koruma demirleri konusunda fiyat arastırması yapmak ıstıyorum.
31.01.2013 tarihi itibari ile üsküdar detay renault da Macera paketinin fiyatı 1000 tl olarak verildi. (işcilik dahil) peşin olur ise 900 hadı bıraz daha zorlarsak 850 ye...
Arkadaşlar merhabalar
dacıa duster aracımda bir haftadır birkac ses var.
birincisi on cam ın arabanın konsolu ıle bırlestıgı noktada sungerımsı bir fitil var soguklar oldugudan berı ses yapmaya basladı. son gunlerde cok arttı. yolda gıderken kucuk sarsıntılarda bile ses yapmaya basladı...
arkadaşlar merhaba, duster'ıma on koruma demiri gıbı birsey yaptırmak istiyorum. yaptıran arkadaşlar bilgilerinden faydalanabilir miyiz acaba?
internette ben bir tane buldum cok yakısıyor aslında ama ülkemizde buna benzer ürün yok galiba.
teşekkurler simdiden herkese
Arkadaşlar merhaba, bende bir hafta önce bir duster sahibi oldum fakat kapı hoparlörlerini beğenmediğim için değiştirdim. Pionner ts-1343R aldım 4 adet orjinalleri çıkardım ve bunları taktım. fakat hoparlörlerden bass alamıyorum. hatta orjinal dandik hoparlör olarak baktığım hoparlörler daha...
Arkadaşlar internette gezinirken yurt dışında duster için cok guzel led stop lambaları buldum. fakat ülkemizde satışa sunulmamış durumda,
daha önceden konu ile araştırma yapan arkadaşlarımız var sa tecrübelerini paylaşabilirler mi?
led stoplar cok yakışıyor gibi ne yapıp edip bulup takmak lazım...
Merhaba arkadaşlar,
uzun uzun araştırmalardan sonra bende bir duster siparişi verdim ve cuma günü insallah elime geçecek sabırsızlıkla bekliyorum.
araca park sensörü değilde 3 yada 3,5 inc teyp takarak geri gorus kamerası da entegre edip teyp i değiştirmek istiyorum. önerisi ve tavsiyesi olan...