Arama sonuçlarınız

1. A

Satılık 2001 Td5

Herkese selamlar.2. sahibi olduğum 2001 model 230.000 km'de ki HSE donanımlı Discovery 2'mi satıyorum.Donanımına ek olarak Borusan çıkışlı yaklaşık 5.000 Euro tutan aksesuarları mevcuttur.Uzun zamandır zevkle kullanıyorum ve işyerine araç almak için satıyordum ki denk geldiğim çok temiz...

2. A

Satılık 2001 Td5

Herkese selamlar.2. sahibi olduğum 2001 model 230.000 km'de ki HSE donanımlı Discovery 2'mi satıyorum.Donanımına ek olarak Borusan çıkışlı yaklaşık 5.000 Euro tutan aksesuarları mevcuttur.Uzun zamandır zevkle kullanıyorum ve işyerine araç almak için satıyordum ki denk geldiğim çok temiz...
  3. A

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR

Tüm Gezenbilir ailesine,hepinize hayırlı bayramlar.Yollarda kazasız belasız gittiğiniz yerlerden dönmeniz,trafik canavarına yakalanmamanız dileğiyle,iyi tatiller.

4. A

HAYIRLI BAYRAMLAR

Tüm Gezenbilir ailesine,hepinize hayırlı bayramlar.Yollarda kazasız belasız gittiğiniz yerlerden dönmeniz,trafik canavarına yakalanmamanız dileğiyle,iyi tatiller.
  5. A

TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! )

Öncelikle iyi akşamlar ve tüm GEZENBİLİR ailesine selamlar.2001 TD5 sahibiyim.Hiçbir sorun yokken birdenbire sol arka taraf tabiri caizse çöktü.İşin ilginç yanı şu ki;durup dururken (park halinde,seyehat halinde vs.) arka taraf kendi kendine inip,kendi kendine kalkıyor.Sizlerden ricam bu konu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri