Arama sonuçlarınız

1. I

Discovery II dijital pusula kalibresi

Bizim araçlarda orta aynada bulunan dijital bir pusulamız var malum. Başınıza hiç geldi mi bilmiyorum benimki dün gece geç saatte evin önündeyken hep "E" yani doğuyu gösterirken karar değiştirip "C" yazmaya başladı. acaba ekran özelliğini mi yitirdi diye düşünüp eve çıktım. internetten kısa bir...

2. I

11. İsoff Türkiye Off-Road Oyunları (29-30-31 Ekim 2010)

11.İSOFF TÜRKİYE OFF-ROAD OYUNLARI 2010'DA BULUŞALIM.. İSOFF’un organizasyonunda yapılacak olan geleneksel 11.İSOFF TÜRKİYE OFF-ROAD OYUNLARI 2010 29-30-31 Ekim 2010 tarihlerinde Tekirdağ / Kartaltepe' de yapılacak..... OFF-ROAD SEVENLER,TÜRKİYE'NİN HER TARAFINDAKİ OFF-ROAD TUTKUNLARI...
  3. I

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Uzun bekleyiş sona erdi ve Disco'yu bu gece uzun bir yolculuğun arkasından kapının önüne getirdim

4. I

Discovery II V8 Destek Lütfen

Bir çok sıkıntı ve engelin üstesinden geldikten ve hali hazırda binek aracımı da satmış bulunduğum için artık vakti geldi diyorum. 1,5 yılı aşkın süredir forumun üyesiyim ancak çok fazla aktif değildim. Bir çok marka etrafında dolandıktan sonra güncel bir kasa olan Disco II'de karar kıldım ya da...
  5. I

Dizel mi? Yoksa Benzin/LPG mi?

Uzun zamandır forumu okuyorum ve başlıkta yazdığım gibi bir fikir edinmeye çalışıyorum. karar veremiyorum bir türlü, ne dersiniz sizin fikirlerinizi de öğrenmek istiyorum. kişisel tercihler, fayda maliyet, uygunluk, verim v.s..... teşekkür ederim.

6. I

Chevrolet 789 N2A

Gerçekten cool bir araç Chevrolet 789 57 İmpala karakterine sahip Corvette C6 şasesi üzerine yapılandırılmış yine C6 kokpitine sahip,

7. I

Nissan Patrol veya XJ Hangisi?

Merhaba, Arada kaldım yardım eder misiniz? Nissan patrol 91 sonrası veya XJ 91-93 model aralığı Biliyorum pek karşılaştırılacak araçlar değil ama ikisi hakında da fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Teknik, sarfiyat, masraf, yedek parça ve en önemlisi kişisel memnuniyet, özellikle son madde...
  8. I

Teknik Terimler

merhaba, öncelikle diferansiyel kilidini az çok sağdan soldan veya okuduklarımdan öğrenmiş ve anlamıştım ya da öyle sandım. ama ne zaman bu siteye üye oldum cahil olduğumu da öğrendim. günlerdir fırsat buldukça siteyi inceliyor off road ile ilgili yazılan hemen her şeyi okuyorum lakin bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri