Arama sonuçlarınız

1. hakkı57

Önemli !!

Fotoğraftta ki arkadaşıma ait 34 MLY 17 plakalı Toyota Hilux marka model araç İstanbul Alibeyköyden çalınmıştır.Aracı gören veya bilgisi olanlar lütfen buradan yardımcı olsunlar...

2. hakkı57

Ohhroad Grubu-beyoff Sırapınar Gezimiz

Geçtiğimiz pazar günü yaptığımız gezimiz... https://www.youtube.com/watch?v=NQjkCDS3z6E
  3. hakkı57

Ohhroad Grubu 20013-2014 Sezon Açılışı

30.11.2013 tarihli gezimiz... https://www.youtube.com/watch?v=fLCh8zPO2-g

4. hakkı57

Satılık 2.el Federal Croguia M/t Lastik

lastikler 4 adet çok iyi durumda olup herhangi bir arızası yaması patlağı yoktur.ayrıca 1 adet de yanakdan yama yapılmış lastikde verilecektir stepne olarak.4 adet fiyatı 1100 tl.dir.lastiklerin asfalt performansı çok iyi çamuru söylememe gerek bile yok alan memnun kalacaktır.ebat büyüttüğüm...
  5. hakkı57

2.el Satılık Federal Croigua M/t Lastik Takımı

lastikler 1500-2000 km arası kullanılmış olup 265x75x16 ölçülerindedir.dişleri ilk günkü gibidir.4 adet ve ayrıca 1 adet de arazide yanakdan patlamış olarak verilecektir patlak olan lastik 40 tonluk kamyon yaması ile yapıldı gayet sağlam stepne olarak kullanılabilir. fiyat 1200 tl. 35 serisi...

6. hakkı57

Hilux yn 106 aracım çok yakıyor...

merhaba yeni aldığım yn 106 model benzinli hiluxum tahminimden fazla yakıyor.100 km de 20 litre benzin normalmidir?2.2 motor için bay fazla geldi bana.acaba karburatörde bir sıkıntı mı var?yoksa bu araçlar fazla yakıt tüketimi mi yapıyor?

7. hakkı57

frontera sport ayna mahrutı

merhabalar frontera sport aracıma 265/75/15 mt lastik takıcam fakat bunun için yükseltme ve ayna mahrutı değişimi gibi işlemler gerkirmi.şu an 235/75/15 lastik 5.13 ayna mahruti kullanıyorum.ayrıca yükseltme yok.5.13 ayna mahruti 265/75/15 lastileri rahat çevirirmi arazide ki performansı güç...
  8. hakkı57

FRONTERA SPORT ARAZİ VİTESİNE ALINCA DÖNÜŞLERDE KASMA ŞİKAYETİ İÇİN YARDIM

Öncelikle merhaba sitede yeniyim.1995 frontera 2.0 sahibiyim aracımı arazi vitesine aldığımda sağa sola dönüşlerde kasılıyor sesler geliyor yürümekte zorlanıyor.aracın hubs ları manuel hubs larla değiştirdim.fakat düzelme olmadı.zamanında farkına varamadığım içinde baskı balatayı da yaktık.bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri