Arama sonuçlarınız

1. G

Yorumların Ve Başlığın Silinmesi

Merhabalar, arkadaşlar Geçen Gün Yanlış Kategorinin Altına Bir Konu Açtım Ve Onu Farklı Bir Kategoriye Taşımak İstediğim Fakat Beceremedim. Başlığı Silip Diğer Tarafta Açayım Dedim Onuda Beceremedim. Acaba Açtığımız Başlıkları Silmek Gibi Bir Olanağımız Yokmu? teşekkürler

2. G

Pazar Günü Alanya Etkinliği

Merhaba Arkadaşlar, pazar Günü Toprak Razgatlıoğlu'na Amerika Yarışı Öncesi Destek İçin Alanya Da Motor Tutkunları Toplanacakmış.antalya Dan Grup Olarak Toplanıp Gidilecek. Bu Etkinliğe Gezenbilir Ailesinden Katılan Olacak Mı? Gelenler Olursa Hem Tanışmış Olacağız. teşekkürler,
  3. G

Yazlık Racing Mont Seçimi

Merhaba Arkadaşlar, yaz Geldi Ve Benim Bir Yazlık Motor Montu Almam Gerekiyor. Racing Motor Kullanıyorum Ve Rev'it Marka Mont Almayı Düşünüyorum Ama Takıldığım Bir Kaç Konu Var. Bu Montları Da Bir Seçim Yapmam Gerekiyor Yaz İçin File Montlar Var Ve Birde Deri Olup Daha Sağlam Ve Güzel Görünen...

4. G

Honda CBR 250r Grenaj Yapıştırmaları Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, 4-5 yıllık motor tutkumu motorlarımın çıkarttığı masraflar yüzünden kısa bir süre önce kaybetmiştim,ta ki 2 ay önce Honda cbr 250r alana kadar.Yeni motorumu sıfır ve yetkili servisten aldım fakat şöyle bir sorunum var; Moturumun sol grenajındaki (sol yanakta) renki...
  5. G

Perşembe Günleri Antalya'daki Bisikletçiler

Merhabalar, Forumda daha önce bu konunun açılıp açılmadığını site şu anda çok yavaş çalıştığı için arayamadım.Acaba buradaki arkadaşlarımız arasında Antalya'da ikamet etmekte olan ve perşembe günleri büyük bir bisiklet topluluğunda bulunan var mı acaba?Ben her perşembe konyaaltı caddesinden...

6. G

Antalya ve çevresinde dağ ayakkabısı/botu satışı

Merhaba Arkadaşlar, Antalya'da yaşamaktayım ve özellikle yazın doğa sporları ile ilgilenmekteyim.Şu sıralar kışın katılabileceğim etkinliklere göz gezdirirken benim karda-kışta kullanabileceğim bot veya bir ayakkabıya ihtiyacım olduğunu farkettim.Kullanım koşulları hafif kaya tırmanışlarına ve...

7. G

Adrasan - Gelidonya feneri arası trekking

Merhabalar, Dostlar ben bir arkadaşım ile adrasandan çıkıp gelidonta fenerine likya yolu üzerinden yürüyüş yapmak istiyorum.İnternetten araştırdım ve yolun 15 km olduğunu öğrendim bir cumartesi sabahı yola çıkıp gece fener civarında çadır kurup pazar günü geri adrasana dönmeyi...
  8. G

Antalya ve çevresi kayakçılar

Merhabalar, Arkadaşlar Antalya ve çevre illerden su kayağı sporu ile ilgilenen bir topluluk veya grup varmıdır acaba bu spora yeni başlıyorum ve çevremde bu işi yapan insanların olmasının benim için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri