Arama sonuçlarınız

1. S

Helezon

Arkadaşlar v6 5k için ön helezon lazım bu modellere uyan diğer markaları bilen varsa bilgi paylaşabilirmi teşekkürler.

2. S

vitara elektrik şeması

Arkadaşlar aracımın 98 v6 ön camla kaput arasında kalan kısımda suyun biriktigi kanalın tıkanması sonucu su birikmesi olmuş akacak yerde bulamayınca içeri sızmış sonuç :merkezi kilit beyni oksitlenme sonucu kısmen zarar görmüş kurtarmaya uğraştık olmadı yenisini taktık sorun giderildi.bilen...
  3. S

Sonunda Vitaracı oldum:-)

Arkadaşlar önce herkese selamlar.Uzun araştırmalardan sonra v6 otomatik 98 model bir vitara aldım (atom karınca xj den bana biraz küçük geldi) yavaş yavaş alışıyorum tüm vitaracıları selamlıyorum.Bursa da bildiğiniz işini bilen usta tavsiyelerinizi bekliyorum.İzniğe yolunuz düşerse buyrun...

4. S

kocaeli gölcük orman parkuru

Arkadaşlar merhaba Kocaeli gölcük yuvacık iznik samanlı dağlarında orman yollarında harika güzergahlar var bendeniz nacizane bu bölgede yaşıyorum fırsat buldukça bu bölgede aracımla(xj 90 model rough country kitli şuan malum sitede satılık) geziyorum orman seven okçuluk kampçılık seven akıllı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri