Arama sonuçlarınız

1. bakas

Xj'ye Geri Dönüş..

Pek saygıdeğer abiler ve arkadaşlarım, 5.9'u sattıktan sonra bir süredir çeşit çeşit marka araçlar bakıyordum. Artık biraz da binek olsun mantığıyla mercedes, bmw, alfa romeo modellere baktım. Elbette hepsi için demiyorum ancak farkettiğim şudur ki marka profili çok önemliymiş. Gerçekten Jeep...

2. bakas

Satılık Cherokee Xj Moonvisor

Arkadaşlar biliyorum pek yeri değil ama forumun bu iş için ayrılmış kısımları epey inaktif, elden ne gelir :). Hiç kullanılmamış, ışıksız, çatlağı vs bulunmayan her model XJ kasaya uygun moonvisor var elimde. İlgilenen olursa fotoğrafını da çekerim. Fiyat olarak 175 lira düşünmekteyim. 0530 943...
  3. bakas

91 Cherokee 4.0 Marş Basıyor Ancak Araç Çok Zor Çalışıyor

Bu tarz bir problem çıktı bugün.. Çok zor bir şekilde, belki de onlarca kez marşa basıp anca aldı. 2 gündür kapı önünde yatıyordu. Aküden ya da marş motorundanmış gibi gelmiyor, ilk tahminim CPS, yani krank pozisyon sensörü. Araç çalışınca direk sanayiye gittim ve bir çok kez aracı çalıştır...

4. bakas

1980 Chevrolet Silverado Hakkında

Abilerim daha bir hafta önce 98 model ZJ'imi satıp araç arayışına koyuldum. Şu ana kadar zaten kaç zamandır aklımda olan Silverado ağır basmakta. Custom Deluxe 5.7 v8 modelleri ile ilgili paylaşacağınız bilgiler benim için altın değerinde olacaktır. Her ne kadar içinde bulunmuş ve biraz sürmüş...
  5. bakas

LPG'li ZJ Ne Kadar Benzin Yakmalı?

Herkese iyi günler abilerim. Aracım 5.2 ZJ ve 250km lpg ile giderken bi 40-50 lira da benzin yakıyor. Bu rakam normal midir değil midir bir türlü bilemedim. Sizde durum nasıl? Lpg kitim prins, her soğuk çalıştırmada 55 dereceye kadar benzinde gidiyor, bundan kaynaklı da olabilir bu yüksek...

6. bakas

Satılık Tertemiz Ford Fusion (ZJ takas olur, detaylar ilanda)

Arkadaşlar ZJ alma planlarım olduğu için ford fusionumu satıyorum. Fiyatta pazarlık yapılabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tertemiz-bakimli-masrafsiz-otomatik-ford-fusion-95245905/detay/ Herkese iyi günler.

7. bakas

Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi

Çünkü hala almadım, alamadım.. Biliyorum fazlasıyla gayri resmi bir başlık oldu ancak, benim gerçekten yıllardır en büyük problemim bu. ZJ'ime binip o sesi duymak istiyorum, yanımdan geçenlere gıpta ile bakmak değil, sürücü koltuğunda oturup, özgürlüğü ve gücü hissetmek istiyorum. Buradaki bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri