Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar,
6-11 eylül tarihleri arasında 3 arkadaş fethiyeden yola çıkıp gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz.
daha önce 3 defa daha likya yolu maceralarımız oldu ama yine de acemi sayılırız. yolda bize bilgi verecek birileri varsa ve bu tarihlerde aynı rotada yürüyüş yapan...
19 nisan 23 nisan arasında GÖYNÜK--OLİMPOS arasını yürümek istiyoruz.harita ve kamp yerleri hakkında bilgi verecek birileri var mı ? aynı tarihte bu güzergahlardan yürüyecek yol arkadaşları var mı ?
Merhabalar arkadaşlar,
akdenizde birçok yürüyüş rotası olduğunu biliyorum. Ve çoğunu yürüdüm diyebilirim. ama aynı zamanda yeni ve bakir yerler keşfetmek istiyorum.
Hatay'da da bir yürüyüş rotası olduğunu okudum Atlas dergisinin bir rehberinde.Ama yeterli bilgi yok.
Acaba IŞIKLI KÖYÜ--SAMANDAĞ...
Merhabalar arkadaşlar,
Siteye yeni üye oldum ama daha öncesinden takip etmekteydim.3 yıldır çok profesyonel olmasa da dağcılık yapıyorum diyebilirim.Hiç deneyimi olmayan bi arkadaşımla ankaradan likya yolunun kısa bir kısmını yürümeye karar verdik.Olimpos - Karaöz arasını.Ancak yorumlardan hep...