Arama sonuçlarınız

1. hazanh

Akü Değişimi Sonrası Veya Securty Nin Devreye Girmesi

bu konuyu açma ihtiyacı duydum çünkü bir çok jeep kullanıcısı arkadaşımızın kesinlikle zamanla yaşayacağı bir sorun akü değişimi veya kutup başının sökülmesinden sonra aracın çalışmaması. eğer böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız ve ekranda securty belirir aracınız çalışmazsa yada...

2. hazanh

gaz kelebeğinin takılı kalması

arkadaşlar aranızda gaz kelebeği sorunu yaşayan var mı? yani ara sıra benimki 15-16 devirde kalıyor sonra gaza basıp bırakınca düzeliyor yada kabut u açıp gaz kelebeğini elimle ittirdiğimde 1 kez tık sesi ile yerine oturuyor... bunun dışında bir sorun yok.. böyle bir sorun yaşayıp çözen varsa...
  3. hazanh

antalyada amerikan parçası satan parçacı varmı

Arkadaşlar selamlar Antalyada bildiğiniz bir parçacı varmı ? internette pek fazla parça bulunmuyor .. bunun dışında aracın ön sağ koltuğunda 2 tane ufak yırtık ve sol koltukta ufak çaplı yıpranma var antalyada bildiğiniz iyi bir döşeme ustası varmı.. birde bana gereken parçaları yazıyorum fiyat...

4. hazanh

xj jantı zy ye olurmu

arkadaşlar selamlar çok uygun fiyata 5 kol xj jantı buldum kış lastikleri ile beraber acaba zj ye takılabilirmi xj jantı... benim aracımda 15 jant var orjinal jantları .. bulduğum jantlarda 15 ve lastik ebatları aynı bijon ölçüleri uyarmı diye merak ediyorum
  5. hazanh

antalyada zj servisi

merhaba arkadaşlar antalyada zj mi götürebilecek bir servis arıyorum aslında akdeniz sanayiinde bir yer var ama ordaki usta zamanında radyotor kazanımla beraber beni ortada bıraktı ve yaklaşımı pek sıcak gelmedi o yüzden bildiğiniz ve tavsiye edeceğiniz bir usta servis v.s. varsa çok sevinirim...

6. hazanh

zj check engine

arkadaşlar selamlar ... 95 zj sahibiyim...aracım genel olarak orjinal ve diri sorunum motor ısısı 90 dereceye geldiğinde arıza lambasını yakması... motor soğukken herşey normal ısındığında yanıyor ve egzosdan lpg kokusu geliyor.. yakıtım 100 km de 20 litre şehir içi bunun haricinde havalandırma...

7. hazanh

zj için teyp önerisi

arkadaşlar zj için uyumlu ölçülerde teyp tavsiyeleriniz nelerdir yada kesmeden biçmeden double din teyp takan varmı
  8. hazanh

cherokee kalkıştaki titreme

merhabalar Antalyadan yazıyorum ismim Hasan 32 yaşındayım turizmciyim.. frontera almaya karar vermiştim ancak aklıma yatan bir araç bulamadım ve zj ye yöneldim.. bir araç buldum 1997 model 5.2.. araçta kalkışta bir titreme oluyor yani ön tekerlekten kaynaklı kalktıktan sonra hiç bir sorun yok...
  9. hazanh

frontera hakkında yardım

öncelikle merhabalar..aranıza yeni katıldım Antalyada turizmciyim (seyehat acentası) frontera almak istiyorum kullanım amacım ise haftasonları gezi ve arazi amaçlı haftaiçi ise şehir içi kullanmak..ortalama 2 ayda bir izmire gidip geliyorum. uzun süredir opel kullanmaktayım şimdiye kadar 3 tane...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri