Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracimda LPG sistemi degistirdim ve şuan garantili , direksiyon power , fren sistemi , aküsü (garantili) vs herşeyi yaptirdim tertemiz 95 model arazi araci, aracimi model yükseltmek için satiyorum meraklisina kullanişli bir Suzuki vitara, 4*4 sıkıntısız çalışmakta ...
cenk: 554 649 39 03
95 model 2.0 vitara aldım sonunda aileye bende katıldım (fotolarını en kısa zamanda paylaşacağım) araç çok bakımlı değil ama fiyat uygundu , aracı kendi zevkime göre donatmak istiyorum inş yavaş yavaş , ankarada donanım motor hepsini yaptıracağım adreslere açığım :D
ben bugüne kadar suzuki vitaraya baktım ama yan seçenek olarak fronterada hoşuma gidiyor, yanlız hiç bir fikrim yok fronterayla ilgili , parça fiyatları ve motor gücü dolayısıyla yakıt durumu (2.2 vs) çekiş gücü ( aracın genişliği yüzünden) bilgilendirirseniz sevinirim...
şimdiden teşekkürler...
sayın vitara sevenler 13 14 bin tl ye vitara arıyorum ama nedense bulamıyorum ben ankaradayım temiz tek kapı çift kapı araçlar arıyorum elinde olan yada bilen varmı?
şimdiden teşekkürederim...
merhabalar siteye yeni üye oldum, muheteşem bir site ve umarım kamp yarışmalar arazi araçları vs hakkında yeterince bilgilenirim, pejo model arabamı yeni sattım çünkü yere çok yakındı ve ben samsunda üniversite kazandım ve dağ dere tepe gezmeye ailecek bayılırız heleki konu balık tutmaksa...
merhabalar siteye yeni üye oldum, muheteşem bir site ve umarım kamp yarışmalar arazi araçları vs hakkında yeterince bilgilenirim, pejo model arabamı yeni sattım çünkü yere çok yakındı ve ben samsunda üniversite kazandım ve dağ dere tepe gezmeye ailecek bayılırız heleki konu balık tutmaksa...