Arama sonuçlarınız

1. KIPÇAK70

2018 Karavanla Orta Avrupa

Herkese merhaba, Pejo Boxer 1998 model içini kendi düzenlediğim aracımla eşim ve iki kızımla plan yapmadan 15/07/2018-12/08/2018 tarihleri arasında Adana çıkışlı ağırlıklı olarak Budapeşte ve Viyana olmak üzere gezdik. Rota Adana-Niş-Belgrad-Novi Sad-Mohaç-Peç-Balaton Gölü-...

2. KIPÇAK70

Meşe Ile Batum - Tiflis

Değerli GEZENBİLİR okurları, Ağustos 2015’te Batum ve Tiflis’e MEŞE ile Adana’dan gidip geldik. 24-25 Ağustos geçeside Borçka Karagöl’deydik. Karagöl’de Çiğdem – Gürkan çiftiyle tanıştık. Onlar da Gürcistan’dan geliyorlarmış. Gürcistan’da konaklayacak yer ve iletişim konusunda bilgiler aldım...
  3. KIPÇAK70

Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra

Kendi yaptığım camper karavanımla 2014 ağustos ayında yaptığım gezi anılarımı sizlerle paylaşıyorum. Aracımın yapım aşamasını Meşe'nin Yapımına başladım bölümünde yayınlamıştım. Temel ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar bir araçtır. Aracımda navigasyon yok. Harita üzerinde belirlediğim yerleri...

4. KIPÇAK70

Meşe'nin Yapımına Başladım

Merhaba değerli GEZENBİLİR üyeleri ve izleyicileri, 98 model Pejo Boxer 12 metreküp araç aldım. Arabanın mekanik ve kaporta bakımlarının tamamı yaptırdım. Gezenbilir'den aldım cesaret ve kendimdeki maharetle gaza gelip karavan yapmak için ufak tefek işlere başladım. İlk önce yanlara (kayar kapı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR