Arama sonuçlarınız

1. M

Yeni Zorunlu Trafik Sigortası Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Yeni çıkacak zorunlu trafik sigortası hakkında haberlerde bir çok şey söyleniyor, Benim ilgimi çeken 20 yaş ve üzeri araçlarda, neredeyse araç fiyatına yakın bir sigorta ücreti çıkacağından bahsediyorlar. Yakın tarih de cj alıp satan arkadaş oldu mu, bu araçların noterde...

2. M

CJ8 araç hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar aracı almayı düşünüyorum ama bu ön tampon ile kupa arasında ki yamukluğu çözemedim, bu aracın şase demi problem var kupadamı? Araç ile tekne indirirken ön tamponun sağ tarafını kopartmışlar daha önceden şase kaymış gibi duruyor ama tam emin olamadım?
  3. M

cj7 hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar, nette bi cj7 buldum bu aracın geçmişini bilen varmıdır. Araç 68 modelmiş, 6 silindir motor, 4 ileri ne olduğu bilinmeyen şanzıman ve araka defransiyel ne olduğu bilinmiyor ama sahibinin söyledğine göre iyi birşeymiş usta söylemiş:) aractan sahibide anlamıyor bende. Aractan...

4. M

Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Daha doğrusu yeni keşfettim :) Arakadaşlar ben istanbulda ikamet ediyorum, hafta sonları gezmek için gündelik kullanım amaçlı hep hayal ettiğim bi cj toplamak istiyorum ama şimdiye kadar hiç kullanmadığım için şüphelerim var, bu araçla hafta sonları...
  5. M

Yardımmm cj8 almayı düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Daha doğrusu yeni keşfettim :) Arakadaşlar ben istanbulda ikamet ediyorum, hafta sonları gezmek için gündelik kullanım amaçlı hep hayal ettiğim bi cj toplamak istiyorum ama şimdiye kadar hiç kullanmadığım için şüphelerim var, bu araçla hafta sonları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri