Arama sonuçlarınız

1. S

Deuter Aircontact Ve Aircontact Pro Arasındaki Fark?

Merhaba arkadaşlar, Sırt çantamı değiştirmeye karar verdim. Almışken -elbette param yettiğince- iyi bir şey alayım istiyorum. Deuter modelleriyle ilgili şimdiye kadar hiçbir sorun duymadığım için ben de bu markaya yöneldim. 60 litre üzeri bir çanta almak istiyorum. Deuter'in aircontact ve...

2. S

Alpinist Uyku Tulumu Hakkında

Merhaba, Alpinis markalı bir uyku tulumu var ama logosu değişik olduğu için orijinal mi anlayamadım. Tulumun logosu şöyle:
  3. S

Delmece Yaylası

fotoğrafları koyamadım fotoğraflı halini http://www.otekiyuz.com/sehirden-kacis-plani/ sitesinden okuyabilirsiniz. Uzun zamandır planlarını yaptığımız ancak zamansızlıktan bir türlü gerçekleştiremediğimiz kampımızı sonunda gerçekleştirebildik. Kamp deyince kimilerinin aklına otomobille...

4. S

Likya Yolu, Nisan Planı-yol arkadaşı

Merhaba; 30 Mart - 5 Nisan arasında Hisarçandır hareketle Likya Yolu'nu yürümeyi düşünüyorum. İnternette epeyce şey okudum aslında rota hakkında falan. Ancak Hala tavsiyelere ve yol arkadaşına :) ihtiyacım var. Tarih sizce uygun mu, çok yağış vs... olur mu? GPS cihazım yok izleri bu tarihte...
  5. S

Kamp Çantası Seçimi Üzerine

Merhaba arkadaşlar, Epeydir yazılanları okuyorum forumda. Okudukça da öğreniyor bildiklerimi farklı deneyimlerle sınıyorum. Burada öğrendiğim ve öğreneceğim her şey adına teşekkür ederim bilgilerini paylaşanlara. Defalarca sorulan, yanıtlanan bir soru da ben soracağım. (Hâl böyle iken ne diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri