Arama sonuçlarınız

1. A

Grip Control

Daha önce sınırlı kaydırmalı difransiyelle ilgili konu açmıştım ama pek ilgilenen olmadı aslında bu konunun yeri burası değil ama Duster kullanan arkadaşlar için burada açıyorum. Avrupada Renault kangoolarda grip control sistemi kullanılıyor Renaultun yakında 4x2 dusterlerdede bu sistemi...

2. A

Sınırlı Kaydırmalı Difransiyel

Arkadaşlar konu başlığını rastgele yazdım. Teknik konulara hakim arkadaşların yardımına ihtiyacım var 4*2 ambiance kullanıyorum çok rahat işimi görüyor.Geçenlerde youtube de izlediğim bir videoda citroen berlingo aracın üzerine Fam firmasınca geliştirilen partner adventure da kullanılan çekiş...
  3. A

amatör telsiz ile pmr frekansında muhabere

elimde yaesu vx-7 var amatör kanallarında kullanabiliyorum ama bazen araziye çıktığımızda yanımdaki arkadaşlarda pmr telsiz oluyor örneğin arkadaşlar pmr de DCS 3 4 kanalını kullanıyor bende DTMF/DCS ayarlarından ton off kapalı konumdayken frekansı 446.030 ayarlayıp bu frekansı dinleyebiliyorum...

4. A

ön tampon ızgarası

Arkadaşlar geçen park halinde gördüğüm dusterin plakanın altındaki ızgara kısmına arkadan tel örgü takmışlar kendi arabamdada dikkatimi çekti radyatörün önündeki ızgaranın boşlukları çok büyük önden taş gelse direk radyatöre gelebilir böyle tel örgü taktıran varmı nasıl takılıyor tamponu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri