Arama sonuçlarınız

1. E

Geçerli Muayenesi Olmayan Karavanın Trafikten Düşülmesi

Merhabalar, Benim trafikten çekme ile ilgili bir sorum var, şu an Tüvtürk muayenesinde (Fethiye Araç Muayene İstasyonu) 1. Kontrolde fren testinden ağır kusur bildirilmiş bir çekme karavanım var, ben frenleri düzelttirip 2. Hakkımda muayeneden geçmeyi umut ediyorum ancak bundan da kalırsa...

2. E

2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Hidrolik Radyatör Fanı Ihtiyacı

Merhabalar, Sahibi olduğum aracımda sızdırma yapan hidrolik yağ hortumu değişimi sonrası yine aynı sisteme bağlı olan Radyatör Soğutma Hidrolik Fanı bozuldu, epey bir uğraşıya rağmen düzeltmeyi başaramadık ve yeni bir tane fan'a ihtiyacım var ancak sıfır olanların fiyatı 3500-4000 TL civarında...
  3. E

2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Sürekli Hızı Artan Radyatör Fanı

Merhabalar, Aracımın radyatör fanı gaza bastıkça doğrusal olarak artarak çok yüksek devirlere ve ses seviyesine çıkıyor, motor rölantideyken düşük değerde ancak motor ısısının 80 - 90 dereceye civarındayken fan hızının artmaması ya da en azından bu şekilde artmaması gerekirken daha azıcık bir...

4. E

2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Tamir Sonrası Artan Yakıt Sarfiyatı.

Merhabalar Aracımı öğrendiğim kadarıyla klasik bir WG sorunu olduğu söylenen 5. yani en arka enjektöründe kaçırma olduğu için tamire verdim ve motor indirilerek enjektörler sökülerek tamiri yapıldı, hazır sökülmüşken komple bir de kontrol yapalım dedik ve her şey tamamlandıktan sonra yakıt...
  5. E

2004 Grand Cherokee 2.7 Crd - Wj 'de Turbo Sorunu

Merhabalar Aracımda bir müddettir bir sorun var, biraz bakımlar ve sorunlar konusunda pimpirikli olduğum için sorun büyümeden bir çözüm bulmak istiyorum. Araç çalışırken Turbo'sundan çok hafif bir sürtünme sesi geliyor, her bakımda ve 6 ay evvel yapılan son kontrolde Turbo da kontrol edildi ve...

6. E

2004 Grand Cherokee 2.7 CRD - WJ 'de Direksiyon Sorunu

Merhabalar, Yaşadığım değişik bir durum var bunun gerçekte ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Düz yolda yavaş veya hızlı giderken herhangi bir sorun yaşamıyorum, direksiyonda bir boşluk v.s. de yok ancak özellikle sokaklarda çok yavaş seyir halindeyken şimdilik tespit edebildiğim kadarıyla yolun...

7. E

Bursa'da ikinci el araç ekspertizi

Merhabalar Bursa'da özellikle ikinci el oto alımı amaçlı 4 X 4 araçlar için dürüst ve kaliteli ekspertiz hizmeti veren bir firma bilen var mı? yaptığım araştırmalarda ya ünlü firmalardan olup rapor vermeyip sözle inceleme sonucunu veririz diyorlar, ya 400 - 500 lira isteyip 4x4 Motor...
  8. E

Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses

Herkese Merhaba Forumu yıllardır okurum ama şimdi bir soruma cevap ihtiyacım oldu o yüzden bilenlere danışayım dedim :) Öncelikle 1996 Grand Cherokee 5.2 araç sahibiyim ve dizel araca geçmek zorunluluğum çıktığı için kendi aracımı satılığa çıkarttım, GC 2.7 CRD almaya karar verdim ve bir tane...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri