Arama sonuçlarınız

1. uraltay

Yalıtım Amaçlı Polietilen Şilteler Mat Olarak Kullanılır Mı?

kamp matlarına nazaran oldukça ucuz ve bulunurluğu daha fazla olan yalıtım amaçlı üretilen polietilen şilteleri mat olarak kullanan var mı? 2mx1mx1cm şiltenin yapı marketinde 10 tl gibi bir fiyatı vardı.

2. uraltay

Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun?

sadece yazın kumsalda eşim ve iki çocuğum ile günü birlik olarak, güneşten korunmak, içinde yemek yemek, üst baş değiştirmek için kullanacağım 3 kişilik bir çadır araştırması yapıyorum. sende topu topu 10 gün kullanırım ve konaklama olarak hiç düşünmüyorum. sabah kurulacak gün batımı toplanacak...
  3. uraltay

italya/pisa kulesi gece 10 suları gezilebilir mi? ACİL!!!

2 şubatta pisa'da olacağız ama akşam saatlerinde uğrayabiliyoruz anca. acaba bu saatlerde pizza kulesi ve meydan halka açık kalıyor mu merak ediyorum. şayet kapanma gibi bir durum varsa gitmeyeceğiz. bilenler acil yardım ederse çok memnun olurum?

4. uraltay

Pompei Haritası Üzerinde Bilgi

arkadaşlar pompei için günübirlik bir tur planımız var. araştırmalarım ve edindiğim haritalar üzerinde belli başlı yerleri öğrenme imkanı buldum fakat taşlaşmış insan kalıntılarının sergilendiği bölümün neresi olduğunu hala bulabilmiş değilim. önemli bir kısmı napoli de bir müzede bulunuyormuş...
  5. uraltay

siena-san gimignano-pissa arası ulaşım hakkında bilgisi olanlar

sömestr tatili içinde romadan sabahın ilk saatlerinde ayrılarak sienaya, oradan san gimignanoya gitmek istiyoruz. eğer vaktimiz kalırsa da akşam üzeri pissaya geçmeyi pissadan sonra da gece floransada konaklamayı düşünüyoruz. vakit kalmazsa da san gimignanodan direk floransaya geçeceğiz. bu üç...

6. uraltay

KARRİMOR AİRSPACE 25 LT & HUSKY SUFFERER 25 LT HANGİSİ TERCİH EDİLİR?

http://www.atlaskamp.com/karrimor-airspace-25-sirt-cantasi/ http://www.atlaskamp.com/husky-sufferer-25-ltsirt-cantasi-12101/ arkadaşlar 8 günlük italya gezisi için bir çanta arayışındayım. bu iki çanta arasında kararsız kaldım. markalar hakkında bilgisi olanlardan tavsiye bekliyorum.

7. uraltay

15 tatilde italya turu

15 tatil içinde 30 ocak - 6 şubat tarihleri arasında roma'da başlayıp -pompei-siena- floransa-venedik ve milan'da bitecek bir tur için biletimizi aldık. ilk defa yurt dışına çıkacak birisi olarak bazı konularda yardıma ihtiyacımız var. havaların artık en soğuk olduğu bir dönemde olacak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri