Arama sonuçlarınız

1. D

27 Ekim 2015 Defender Ihalesi

Merhaba arkadaşlar Ambulans kasa defender arıyorum forumda bir arkadaşın tavsiyesiyle MKE sitesini inceledim 27 ekimde ihale olduğunu gördüm 5 tane ambulans kasa defender var ama durumları nasıl bilmiyorum geçen ihalede bu araçlara teklif gelmemiş Balıkesir deyim kalkıp araçları görmeye gitsem...

2. D

Ambulans Kasa Defender Arıyorum

Merhaba Arkadaşla, Ambulans kasa defender arıyorum satmayı düşünen arkadaşlarla görüşebiliriz.
  3. D

Defender Minibüs Ruhsat Sorunu

Merhaba arkadaşlar 2013 mayısta muayene girdim aracımının ruhsatında 10 kişi minibüs yazmakta 3 kapılı arkadaki koltuklar karşılıklı düzen 4+4 oturuluyor o günlerde birinden duydum artık koltuklar cam tarafına bakma şartı getirilmiş böyle durumda bulunan araçlar muayene geçemiyor diye duydum...

4. D

Defender Şaft

Merhaba arkadaşlar Defender 110 aracımın ön ve arka şaftını değiştirme lazım parçayı kayalar otoya sordum 10 gün sonra gelecekmiş ingiltereden ama o kadar bekleyemem AKKARDAN türk malı bulabileceğimiz parçacı ismi verebilirmisiniz izmir tercihimdir.
  5. D

Çekiş Düştü Ve Yakıt Arttı

Merhaba Arkadaşlar, 2.5 düz dizel bir araca sahibim günde yaklaşık 130 km yakın yol yapıyorum aracımın yağ filtresini mazot filtresini ve hava filtre temizliğini yeni yaptırdım ama eski gücünden eser yok yakıtta belirgin bir şekilde artış var ve çekiş eski tadını vermiyor sizce sebebi neden...

6. D

Defender Manuel Direksiyon Kutusu

Aracım 110 2.5 dizel 91 model arkadaşlar manuel direksiyon kutusuna ihtiyarcım var hidrolik takıpta boşa çıkan temiz direksiyon kutusunuzu alabilirim. Birde sıfırlarının fiyatı hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

7. D

Defender Motor Numarası Sorunu

Merhabar arkadaşlar Defender 110 2.5 sahibiyim kaput içinde bulunan şaşi no, motor no vb özelliklerinin yazdığı etiketin üzerindeki motor no ile aracımının ruhsatında bulunan motor no tutmuyor ilk 4 hane doğru diğerleri hatalı bu 5 ayda muyane gidecem bu sorun çıkarırmı bu sorunu nasıl çözerim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri