Arama sonuçlarınız

1. UGY

Araba Ile Bosna Hersek E Gitmek

Herkese merhabalar biz iki arkadaş bosna hersek travnik şehrinde ki bir üniversiteye kayit olmak için araba ile gideceğiz bulgaristan sırbistan üzerinden gitmeyi düşünüyoruz.. rota, vize işlemleri ve araba ile ilgili belgeler hakkında bilgi verebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

2. UGY

İstanbul Dan Rizeye Kadar Gezi Planı

Herkese merhabalar Arkadaşlarla İstanbul dan Rize'ye kadar bir gezi düşünüyoruz(Düzce'ye kadar otoban ondan sonra sahil yolu) buralarda gezilecek, görülmesi gereken yerler hakkında bilgi sahibi olan herkesten tecrübelerini paylaşmalarını rica ederim.. şimdiden teşekkür ederim :)
  3. UGY

Fiat Fiorinoyla Türkiye,Yunanistan,İtalya,Fransa,ispanya

Herkese merhabalar Foruma yeni katıldım,gelecek yaz arabamla bu geziyi gerçekleştirmek istiyorum. kısaca bu rotadan gidenlerin verecekleri bilgi ve öneriler benim şimdiden planlarımı yapmamı ve bu gezinin şekillenmesini sağlayacak, Kafamdaki bazı sorular şunlar ; 1. Igoumenitsa...

4. UGY

Fiat Fiorinoyla Türkiye,Yunanistan,İtalya,Fransa,ispanya

Herkese merhabalar Foruma yeni katıldım,gelecek yaz arabamla bu geziyi gerçekleştirmek istiyorum. kısaca bu rotadan gidenlerin verecekleri bilgi ve öneriler benim şimdiden planlarımı yapmamı ve bu gezinin şekillenmesini sağlayacak, Kafamdaki bazı sorular şunlar ; 1. Igoumenitsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri