Arama sonuçlarınız

1. MUDANYALI

Sıfır Ayarında 33 10.5 16 Tsl Bogger 5 Adet

Selam Arkadaşlar, Lastikler son derece temizdir..Sıfırından ayrılan bir durumu bulunmamaktadır. Yama,yırtık vs. yoktur. 5 adedi 2500 TL.

2. MUDANYALI

Toyota Hi-lux için krom roll bar

Resimde görülen roll-bar, 4 adet sis farı ile birlikte..Sisler faaldir.Elektrik tesisatı üzerindedir, Barın kromu problemsiz olup,sislerdeki kromaj paslanmış durumdadır. İşine yarayacak arkadaşlara durulur.. Roll-bar + sisler için 300 TL düşünüyorum.
  3. MUDANYALI

5x137,9 16'' Suzuki, CJ ve Nivalar için,Jant Lastik takım.

Selam Arkadaşlar... Samurai'den çıkarttığım,Çarpışantürk yapımı 16'' jant ve fena sayılmayan , hazır kesilmiş durumda OK 144 Lastik-Jant takımım satılıktır. jantlar çok sağlıklıdır..Yeni de diyebiiriz. Takım için 600 TL'sı düşünmekteyim. Fiyata göre değerlendirilir ise,lastikler hediye...

4. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Merhaba, Geniş paylaşımların olduğu formumuza ilan vermek bir takım sorumluluklar gerektirmektedir. Tüm bu sorumlulukların bilincinde olarak, acil ihtiyaçtan , ülkemizde bulunabilmesi bir hayli güçleşen,hiç toplanmamış bir araç sunmaktayım ve ticari kaygılar taşımamaktayım. MT Yükseltme...
  5. MUDANYALI

Suzuki Samurai ve Jimny için Lock Right Richmond %100 diferansiyel klilidi..

Merhaba , Yine Formumuz üyesi bir kardeşimizden alınma, çok çok az kullanılmış %100 diff.kilit..Problemsizdir.. Vitara'lara uyumu konusunda lütfen uzmanlara sorunuz..Ben oluyor diye biliyorum.. Parça fiyatı olarak 500.00 TL istemekteyim. teşekkürler

6. MUDANYALI

satılık,kullanılmış , 1994 model Samurai SJ 413 karbüratörü

Selam Arkadaşlar, modifiyeye devam kapsamında,aracıma ait orj.ve bakımlı karbüratör de boşa çıkmıştır.. ihtiyacı olanların tekliflerini bekliyorum.. LPG takılmamış, takılırken illaki temizlik yapılması gerekir tabiki..(hava emiş, üst metal çanağı da birlikte verilecektir.)

7. MUDANYALI

5X139.7 15 '' Suzuki Samurai orjinal fabrika jantları

Merhaba Arkadaşlar, 96,97 ve 98 model Helezonlu Samurailere ait , 4 adet orjinal fabrika jantı mevcuttur.. AT lastikleri üzerindedir..Fakat bu camiada kullanılacak lastikler olmamasından dolayı yazmaya gerek yok.. Jantlar orj.boyalı ve sorunsuzdur..Kullandığım aracımdan söktüm.. Fotoğraf...
  8. MUDANYALI

1986 Model - Değerlendirilmesi Gereken Bir Toyota Hilux 4x4 - SATILDI

Selam Arkadaşlar.. Kısmetimiz var ise,evlatlara yatırım zamanı.. Buradan tek tek detaylarla başınızı ağrıtmama gerek yok, biz bizeyiz ve buradayız.. Sevilen gitmeden,sevilen gelmez demiş atalar.. o sebeple sevdiğimiz Hilux artık satılık...
  9. MUDANYALI

215 / 75 / 15 Cooper MT lastik + 6 bijon 15'' çelik jant

Merhaba Sevgili Gezenbilirciler.. TOYOTA Hilux aracımda haddinden fazla küçük duruduğu için ilgili jant ve lastik takımımı değerlendirmelerinize sunarım.. Lastikler kötü değil,diş derinlikleri vs.uygun..Birtanesi içten ''gerek yoktu'' orjinal tamirlidir.. Jantlar son derece temizdir..Yakında...

10. MUDANYALI

Naçizane Bir Hilux'de Bursa'dan,Sevgili Toyotacılar..

1986 LN 65...standart ( tabiki şimdilik) sizlerin değerli tecrübeleri ile yeniden şekillendiririz inşaallah.. kalın sağlıcakla

11. MUDANYALI

Sezon için hazır SJ80 Samurai.

Merhaba, Durumu hakkında bilgi vermem gerekirse; Motor henüz rodajını yeni tamamlamakta.Sıfır yapıldı. Sıfır %100 diff-lock (Becce abimizden alındı)..modif sonrası ,hakkını verecek bir etap yapılmadı.,gayet sağlıklı. 5 adet sıfır OK 144.. Sıfır iç döşeme.. Tüm balata ve diskler sıfır.. tüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri