Arama sonuçlarınız

1. mert kose

2.7 Crd Cherooke Arizalari Ile Ilgili Yardimci Olmak

merhaba arkadaslar 2.7 crd cherookelerin mekanik problemleri ile ilgili bilgi almak icin 05322341208 ararsaniz yardimci olurum

2. mert kose

Defender 90 110 130 Kasa Toplama Ve Yardim Konusu

merhaba arkadaslar defender toplatmak ve mekanik sikintilari ile ilgili sorun yasayan arkadaslara yardimci olabilirim telefonum 05322341208
  3. mert kose

Defendere 130 Sanzuman Sorunu

Merhaba arkadaslar benim defender 130 un sanzuman problemi var 1. Vitese girmiyor atiyor 3den 2 ye cekerken cirtlama yapiyor bide geri vitesten atiyor sizce cikma temiz bir sanziman mi almaliyim yoksa onarimini mi yapsak birde rn 380 sanzimnalarin fiyatlari ve nerden alabilirim bir yer...

4. mert kose

Cekme Belgeli Defenderin Muayne Sorunu

Arkadaslar merhaba defenderimin muayneye sokacam arac cekme belgeli mke cikmasi degil fakat ustunde ford puma motoru atmis tedas ruhsatta silindir hacmi 3500 dizel olarak gozukuyor motor no bulamadik fakat motor no da ruhsattakiyle ayni degil diye dusunuyoruz muayneden gecerken problem...
  5. mert kose

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Evet cok isteyip de sonunda aldigim defenderimi toplama basladik hadi hayirlisi

6. mert kose

Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE DEFENDER SEVDALISI OLARAK BİR ARAÇ ALMAYA KARAR VERDİM VE TEDAŞDAN CIKMA BİR ARAÇ BULDUM 130 DEFENDER ARAÇTA 2,9 DİZEL FORD MOTORU VAR MOTOR TURBOLU MOTOR BU ARAÇ HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri