Arama sonuçlarınız

1. ceken_bilir

Kaskımın İçindeki Dünya

https://www.facebook.com/pages/Kask%C4%B1m%C4%B1n-i%C3%A7indeki-D%C3%BCnya/698598836936177?fref=ts Slm arkadaşlar yeni açmış olduğum sayfama hepinizi bekliyorum daha etkin olabilme adına sizde beğenilerinizle destek olursanız minnettar olurum...

2. ceken_bilir

Kar Beyazdır Yollar...

Herkeze selamlar "kır atına bin gel" gezi dizisinin kısa kısada olsa devamını getirmeye çalışıyorum, bu arada "kır at" benim motosikletime verdiğim isim bunu sizlere hatırlatmayı kendisine karşı bir borç bilirim :) Hemen geziye dönecek olursak mağlum kış aylarının içinde bulunduğumuz şu...
  3. ceken_bilir

Kır Atına Bin Gel...

Öncelikle herkese slm'lar çok uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyordum nedenine gelecek olursak gerçekten çok pasif ve ilgisiz buluyorum motosiklet köşesini umarım bu küçük gezimdede aynı ilgisizlikle karşılaşmam. Evet küçük gezim dedim 400 km lik bi yolculuk Kastamonunun "Mendik" köyüne...

4. ceken_bilir

Uzun soluklu LİKYA YOL'U için yol ark...

Mrb arkadaşlar konu başlığındanda anlaşıldığı üzere "likya yolu" için arkadaş veya arkadaşlar arayışı içindeyim. Kısaca anlatmak gerekirse niyetim bu uzun parkuru tamamlamak ins, tabikide kolay olmadığını biliyorum. Uzun bir yol,şartların zorluğu, o coğrafyanın iklimle olan münasebeti ve yer yer...
  5. ceken_bilir

Çankırı yolculuğu

Nisan ayınında gelmesiyle tabiat bütün tazeliğini yeniden kazanmaya başlıyor, uzun bir kış döneminin verdiği rehaveti üzerimizden atmanın zamanı geldi sayılır. Toprağın altında bütün bir kış yeşermeyi bekleyen tohumun heyecanını yaşıyorum yola çıkmak için. Bu senenin ilk yolculuğuna çıkmaya...

6. ceken_bilir

Acil yardım!!!

Arkadaşlar ben bu foruma defalarca uğraşmama rağmen birtürlü foto koymayı beceremedim, tam fotoyu koydum diyorum bu seferde gezi notlarımı ekleyemiyorum, yalan yanlış bişeyler çıkıyor ortaya tamam bu sefer oldu derken bu seferde hepsi birbirine giriyor. Ben bunu beceremiycem deyip açtığım...

7. ceken_bilir

...

http:
  8. ceken_bilir

Gelidonya fenerine yolculuk Ankaradan/Antalyaya

Gelidonya fenerine yolculuk. Ankara dan Antalyaya uzanan akabindede tekrar Ankaraya sağ sağlim dönmeyi hedeflediğimiz serüven dolu bir o kadarda neşeli ve zorluklarla mücadele ettiğimiz motosiklet yolculuğumuz. Lokman ağabeyle birlikte planlar günler öncesinden yapılmıştı ne hikmettir yapılan bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR