Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel bir parça olduğu için ilanı buraya koyuyorum.Arkadaşlar ürün sıfır kutusunda denemek için bile takılmadı.Türkiyede orjinalini bulamadım japonyadan 20 günde geldi.Ben size İzmir den 1 günde göndereceğim.Çıkma sensörle uğraşmayın bende yenisi var.200 lira kargo dahil
arkadaşlar selamlar off road tarzı sticker bulamıyorum ,internette de doğru dürüst bişey yok. sadece 4x4 falan yazan stickerler var.şöyle camek trophy li bişeyler istiyorum.lütfen yardım edin
Merhaba.Aracım 2004 Grand Vitara 1,6 otomatik.Ayağımı frenden çekip gaza bastığımda rölanti devri 800 lerden 500 lere düşüyor.Gaz yerse kalkıp gidiyor ama gazı az verince stop ediyor.Benzin ya da gaz farketmiyor.Hava debimetresini isopropil alkolle temizledim,kelebeği temizledim ama emiş...
merhaba arkadaşlar ben izmirden ömer.pazar günü sabah erkenden balçova otobandan köy yollarına saptık.uzun zamandır beklediğimiz bir etkinlikti(iş yoğunluğundan dolayı).hem de aracımın 4 çekerini deneyememiştim onu da yaptım.çok keyifliydi.nefes aldık yahu