Arama sonuçlarınız

1. mecnunbalci

91 Defender'la 86 Kapalı Kasa Suzuki Samurai Takası

91 Land Rover Defender 2.5 benzinli-tüplü yeni kaporta boya yapılmış araçla, benim 86 Suzuki Samurai 1.0 tüplü aracı kafa kafaya takas yapmak isteyen biri var. küçük araç istiyormuş. fotoğraflarından baktığım kadarıyla araç güzel. arada 3.000 TL fiyat farkı vardı. benim araçtan daha pahalı...

2. mecnunbalci

Satılık Suzuki Samurai Offroad Donanımlı Kapalı Kasa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-offroad-a-cikmamis-ama-hazir-ekonomik-km-ye-25-kurus-171106242/detay/ Fiyatı 14.500 TL. üste para vermeyeceğim 93-97 Grand Cherokee, 86-90 Cherokee, 95-2000 Frontera 5 kapı, 91-93 Discovery, 2006-2008 4x4 klimalı yüksek Tata çift...
  3. mecnunbalci

Cendere Köprüsü-şeytan Köprüsü-arsemia Ören Yeri-adıyaman

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan eski Gerger(Adıyaman'ın ilçesi) yolu üzerinde yer alan tarihi Cendere Köprüsü'ne gittik. Suzuki için suya girme fırsatı da olur düşüncesiyle akarsu yatağına indik. Bir fotoğraf çekimi sonrasında suyun derinliği, dipte çukur olup olmadığı kontrolü ve güzergah...

4. mecnunbalci

1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler

aslında konuyu işlemlerimin hepsi bitince açacaktım ama aç orada tamamlarsın denince mantıklı geldi. aracı alış ve getiriş hikayemle başlayıp fotoğraflarla devam ederim. aracım 1986 model SJ410 ve 3.sahibiyim. 1994 aralık sonunda trafiğe çıkmış, yaklaşık 9 yıl gümrükte kalmış bir araç. izmir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.