Arama sonuçlarınız

1. turgay0623

5 kapı 2000 model 1.6 jlx vitara karter koruma

Arkadaşlar, Forumu araştırdım ancak net birşey bulamadım. Aracıma karter koruma taktırmak istiyorum, malum arazi aracı ihtiyaç oluyor. Ankara'da fiyat/performans açısından önerebileceğiniz bir yer var mı? Saygılar.

2. turgay0623

Lastik Seçimi

Aracımda Michelin Lattitude yaz lastiği var. Ancak ben kış şartlarında ve offroad'da kullanabileceğim bir lastik almayı düşünüyorum. Aracım Vitara JLX 2000 5 kapı. Üzerinde bulunan lastik ölçüsü 205X70X15 70 yerine 80 alsam sıkıntı olur mu, çamurluğa sürter mi? Tavsiye edebileceğiniz lastik...
  3. turgay0623

Vitara JLX 2000 Otomatik bakım ücreti

Arkadaşlar yeni aldığım aracımı bakıma götürdüm ve özel serviste yapılan periyodik bakım bilgileri aşağıdaki gibidir: Yağ filtresi değişti Hava filtresi değişti Motor yağı değişti Antrifriz değişti Triger seti değişti V kayışı değişti Klima Kayışı değişti Ayrıca arızalı olan ön cam otomatiği...

4. turgay0623

Temiz Vitara JLX arıyorum.

Arkadaşlar merhaba, Kendisi, yakını, dostu veya arkadaşı olur vitara jlx satan olur ve temiz bir araç olursa ben arabaya talibim. 1999 model sonrası, mümkünse araziye girmemiş, km'si ile oyanmamış, motoru temiz, bakımları zamanında yapılmış araba arıyorum. 22 bin lira üst limitim...
  5. turgay0623

Ankara terrios usta tavsiye

Merhaba, Ben de terrios almaya karar verdim, Ankara'da alacağım arabayı gösterebileceğim ve sonrasında gidebileceğim ısinin ehli güvenilir usta tavsiyeniz var mı? Teşekkürler

6. turgay0623

Vitara-Freelander-Terrios

Öncelikle tüm gezenbilir forum üyelerine merhaba demek istiyorum. Ben de foruma yeni katılanlardanım. Ankara'da ikamet etmekteyim. Ben hobi olarak av sporuyla ilgileniyorum. Aslında binek aracım var ancak ava gitmek için, yaz kış yolda kalmamak için bunun yanında kır gezisi vs. için mevcut...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri