Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben anlamıyorum binmişler kendisi haricindekileri aptal mı zannediyor. Malum sitedeki 481779460 nolu ilanda yer alan karavana bir bakın Allah aşkına. Güneş enerji panelleri ve içindeki ıvır zıvırı toplasan 750 kilo onlar ediyor zaten.
Günaydın arkadaşlar. Son zamanlarda kendilerine karavan üreticisi diyen birçok firma türedi. Bunlardan ürün alıp kullanan, inceleme. Fırsatı bulan oldu mu acaba diye bir başlıkta toplayalım istedim. Malumunuz eski yerlileri iyi kötü tanıyoruz. Peki bu Yeni yerliler kim
Misal ben malum sitede...
Sevgili arkadaşlar
uzun süredir siteyi ilgi ile takip ediyorum. Çadır kampçılığından yavaş yavaş karavancılığa geçme niyetindeyim nasip olursa.
Bu kapsamda istediğim karavanda aradığım özellikler;
*740 kg altı olması,
*Torsiyon dingil sistemi vb. seyir güvenliğine dair teçhizata sahip olması...
Merhaba arkadaşlar,
17-18 Mayıs da Yedigöller kampı planlıyorum. henüz kamp arkadaşı bulamadım. Katılmak isteyen arkadaşları beklerim.
Sevgi ve saygılarımla