Arama sonuçlarınız

1. serhatxdurmaz

Satılık Pirelli 215/60/16 R

pirelli cinturato p1 215/60r 16 95 H Üretim yılı 2015 16. Hafta Şu an kışlıklar takılı, Forester'a 60 yanak kanaatimce az geliyor 225 , 70, 16 veya 215/70/16 almayı düşünüyorum. 2015 ağustos ayında takılıp eylül sonunda çıkartılıp kış lastiği takıldı, evde poşetlerle dik olarak kapalı...

2. serhatxdurmaz

Satılık Subaru Forester 2,0 X

Herkese Merhaba, 3 yıldır severek kullandığım aracımı satıp 2,5 xt otomatik almaya karar verdim , ilanı malum siteye koymadım. Hayırlısı olur inşallah. Subaru Forester 2,0 X Atmosferik, otomatik vites. Aracımda değişen yok, boyada yok sadece 2 hafta önce sol ön çamurluğa bisiklet çarptı ...
  3. serhatxdurmaz

Subaru Forester Boya Koruma, Temizlik

Boya koruma konusunda ihtisas yapmış arkadaşım AFK Fatih ile bu gün aracıma detaylı komple bir temizlik, ve boya koruma uyguladık iç mekanda chemical guys nonsense ile döşeme temizliği, plak2r ile göğüs koruma parlatma, chemical guys sofast bacteria killer ile dezenfekte yapıldı... Jantlar...

4. serhatxdurmaz

forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar

2004 forester 2.0x lpgli (telefex) aracımla bozuk satıhlı bir yolda ilerlerken motor arıza lambası yandı bu başıma ikinci kez geliyor ikisinde de yol bozuktu ilkinde bilgisayara bağlayıp arızayı sildiler neden olduğunu söyleyemediler, sarsıntı ile alakalı olabilirmi ? çünkü 250 km'den sonra...
  5. serhatxdurmaz

SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI

GEÇEN HAFTA MALATYA'YA YILIN İLK KARI YAĞDI FORESTER'I DENEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYOR BİR YANDANDA 'ACABA'HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRARMIYIM DİYE DÜŞÜNÜRKEN DİK YOKUŞLU BİR MAHALLEYE MİSAFİRİMİ BIRAKACAKTIM YERDE 20 CM KAR VARDI VE BENDEN ÖNCE ARAÇ İZİ YOKTU 'HOLD' TUŞUNA BASTIM VE VİTESİ 1 KONUMUYLA...

6. serhatxdurmaz

2004 forester amortisör patlak yardımm

merhaba arkadaşlar forester ailesine yeni katılmışbiri olarak yardımınızı bekliyorum malatya da yetkili servis olmamasına rağmen forester'a tutuldum ve aldım (2004 2.0x 125bg) pişmanda değilim ancak geçenlerde yüksek bir kasisi farkedemeyip amortisörü patlattık (sol arka, araçta 5 kişi vardı)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

SON KONULAR

Geri