Arama sonuçlarınız

1. Tuneman

Çekme Karavan Arabalı Vapur Ücretleri.

Merhabalar, Çekme karavanlarla ilgili ücretleri biliyormusunuz? Mesela Pendik-Yalova arası çekme karavanla 285TL :) Eskihisar - Topcular için 115 TL fiyat verdiler telefonda. Karavan 3mt yi geçmiyorsa tabii... Sizin bilginiz varmı?

2. Tuneman

Hangi Çeşit Çeki Demiri?

Arkadaşlar Merhaba, Pazartesi veya salı aracıma çeki demiri taktıracağım. Aradığım firmada 2 çeşit mevcut. Sabit ve sökülüp takılabilen. 2si arasında fiyat fazla oynamıyor. Sizce hangisini kullanmalıyım?
  3. Tuneman

Merhabalar.

Merhaba, Bendenizde sitenizi gizli gizli takip edenlerdenim. Ve tabiiki 1 ay geçti ve bende kendi çekme karavanımı yapmaya karar verdim. Sayenizde formumuzdan çok şey öğrendim. Bakalım pratikde ne kadar başarılı olabileceğim. Bu arada ismim Gürsu, 42 yaşındayım ve istanbulda ikamet ediyorum...

4. Tuneman

04 Grand Vitara Jlx Su Problemi.

Arkadaşlar Merhaba, Yakalaşık 6 aydır aracımda bir nem- küf kokusu problemi vardı. Klimadan geldiğini düşünüyordum. Hertürlü temizlik işlemlerini yaptım. Fakat koku gitmedi. Bu sefer koltuklardaki suni deriler dedim. Hepsi silindi bakım yapıldı ama sonuç yine aynı. Arabaya binen cama sarılıyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.