Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADASLAR HERKESE SLM LAR 67 MODEL UZUN SASE ARACIMIN KOLTUKLARI YOK MALESEF BANA YARDIMCI OLABILECEK ARKADASLARDAN YARDIMLARINI ESIGEMEMELERINI BEKLIYORUM YARDIMLARINIZLA BIR ARACI DAHA AYAGA KALDIRALIM
slm arkadaslar 67 model tuzla wıllys jeep e km saatı, gosterge tablosundakı saatleri ve 2000 harikan motor veya motor blogu arıyorum lutfen yardımcı olursanız sevınırım
slm lar arkadaşlar aracımın sase numarası aracın etıketındekı ıle ruhsattakı arasında fark var bu problemı nasıl asarım sadece bır rakam 2 yerıne 3 yazılmıs ruhsata bunu yenı fark ettım motor numarası tutuyor arac 1967 model unıversal jeep bu aracın sase num baska nerde yazar bana sol ön makasın...
slm arkadaslar 67 model tuzla aldım ilk aracım ama dıreksyonun turu yok denecek kadar az sonucda arazı aracı bu turu fazla olması gerekır dıye dusunuyorum bı anormallık olabılırmı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler