Arama sonuçlarınız

1. I

Kamplarda Uyulması Gereken Kurallar

Kalabalık kamp yapanlar bu konuda tecrübelidir. Kalabalık kamp alanlarında ses gürültü yerleşim ve bir çok nedenden ötürü kamp yaşamı keyiften işkenceye dönüşebilmekte. Böyle olunca Bence ilk başa tutturulması gereken bir konu bu. Ülkemizde kamp ve kampçılık kültürü henüz daha emekleme...

2. I

Ilginizi Çekebilir. 2+1 Off Road Için Uygun Karavan

2+1 Mini Dev Karavan Ilki Satıldı 2 Ncisi Bitmek Üzere. Linkte resimleri ve detayları bulabilirsiniz. Aynı konuyu birden fazla yerde açmak istemedim.
  3. I

Ilginizi Çekeceğini Düşünüyorum. 2 + 1 Off Road Karavanı

2+1 Mini Dev Karavan Ilki Satıldı 2 Ncisi Bitmek Üzere. Linkte resimleri ve detayları bulabilirsiniz. Aynı konuyu birden fazla yerde açmak istemedim.

4. I

2+1 Mini Dev Karavan

Arkadaşlar Aşağıda resimlerini gödüğünüz Karavanın birincisini bitirerek satışa koydum ve 2 nci günde satıldı. Birebir aynısından tekrar yapıyorum. İlgilenen arkadaşlarım mesaj atabilecekleri gibi 530.286 8535 ( Mustafa OKAN) numaralı telefonumdan da ulaşabilirler. güneş enerjişi duş vc çözümü...
  5. I

2+1 Mini Dev Karavan Ilki Satıldı 2 Ncisi Bitmek Üzere.

Arkadaşlar Aşağıda resimlerini gödüğünüz Karavanın birincisini bitirerek satışa koydum ve 2 nci günde satıldı. Birebir aynısından tekrar yapıyorum. İlgilenen arkadaşlarım mesaj atabilecekleri gibi 530.286 8535 ( Mustafa OKAN) numaralı telefonumdan da ulaşabilirler. güneş enerjişi duş vc...

6. I

Kurban Bayramı (2016) 9 Gün Ankara -bolu Bölgesi Kamp Etkinliği

Merhaba arkadaşlar, Facebook Kampçılık Ankara Grubu Olarak (Link :: Facebook'a Giriş Yap | Facebook) Yılın son kamp fırsatını yani 9 günlük kurban bayramı tatilini Sorgun Göleti - Eğriova Göleti- Aladağlar Göleti Hattı üzerinde Geçirmeye karar verdik. Kesin olmamakla birlikte Aladağ göletinden...

7. I

Boluda Kamp Alanları

Arkadaşlar merhaba. Bayram içim Boluya gitmeyi düşünüyoruz geçen sene yedigöllerde kamp yapmıştık fakat yol durumu berbat olduğu için bu sene başka bir yere gidelim diyoruz. Sizin boluda bildiğiniz kamp alanı var mı? Ve yedigöllere bu sene giden varsa yol durumu hakkında bilgi verebilir mi?
  8. I

Facebook Kampçılık Ankara Grubu

Arkadaşlar 2014 Yılı içerisinde tanışma ortamı oluşturalım iletimin ardından Facebook ta bir grup açma kararım ile başlayan Kampçılık Ankara Facebook grubumuz Geçen süre içerisinde artan bir ilgi ile kalabalıklaşıyor. İlk tanıtımını yaptığımda 3 üye iken şu anda 77 üyeye ulaşmış bulunuyor...
  9. I

Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son)

Sevgili arkadaşlarım Bu konunun önemli olduğunu düşündüğüm için tüm kampçılık sevdalısı arkadaşlarımı da bilgilendirmenin iyi olacağını düşündüm. Eşim ve ben kamp yapmayı seviyoruz. Anlayacağınız biraz mazoyuz. O eziyetin keyfini çıkarabiliyoruz. Ancak eşim gerçekten çok üşüyen biri.( Zaten...

10. I

Geleneksel Işıkdağı Kampı?

Sevgili Moderatörleri, Geleneksel Işıkdağı kampı ile ilgili geçmiş paylaşımlarınızı okuyunca bu sene için merak e sabırsızlıkla size yazma ihtiyacı duydum. Bu sene için (2014) bir plan varmı? Bu sene yapacağınız planlamalarda sizlere katılmaktan mutluluk duyacağız. Çok büyük Aksilik olmadığı...

11. I

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Merhaba Arkadaşlar, Geçen Yıl bıraktığım mesaja pek talep yoktu. Ancak bu sene tekrar şansımı denemeye karar erdim. Bakalım bu sene bu konuda bir şeyler yapabilmek mümkün olacakmı. kamp Ve Kampçılık Gerçek Bir Tutkudur. Tabi Tadını Almış Olana, Tadını Almayana İse Tam Bir Eziyettir. biz Şanslı...
  12. I

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Merhaba Arkadaşlar, kamp Ve Kampçılık Gerçek Bir Tutkudur. Tabi Tadını Almış Olana, Tadını Almayana İse Tam Bir Eziyettir. biz Şanslı Bir Çiftiz. Eşim Ve Ben Her İkimizde Doğada Çadır Kurup Kamp Yapmayı Çok Seviyoruz. Ancak Çevremizde Kafamıza Uyan, Kamp Yapmaktan Hoşlanan, Birlikte Zaman...

13. I

IVECO M23

Arkadaşlar, karavan için gerekli 12-16m2 arasındaki alanı, Bagaj kısmında atıksu,temizsu tankları, dış klima ünitesini, yaşam akülerini barındırmak için fazlası ile yeri olan, Bunun yanında ilaveten oldukça fazla depolama alanı bulunan, dizel yakıtla çalışan ve az yakan, Aynı zamanda son derce...
  14. I

Portatif Klimayı Karavanda Kullanma

Arkadaşlar, Bu güne kadar bu kadar hoşuma giden bir başka forum olmadı. Sadece tartışma değil. gerçekten son derece detaylı ve yapılanları olabildiğince teknik olarak anlatan bu kadar çok insanı bir arada görünce siteden ayrılamaz oldum resmen. her tartışmanın içerisinde yada cevapların...
  15. I

Çadır Kuracakların Dikkatine

Yeni üeyeyim tabi arkadaşlar. Akşam oturdum üşenmedim hemen tüm kampçılık konularını okudum. Öncelikle site harika. Bu kadar bilgi paylaşımının bu kadar yararlı bir şekilde bir arada bulunduğu site az. Bende Su soğutma yöntemi ile ilgili paylaşımımın ardından hızımı alamayıp ikinci paylaşımımı...

16. I

Kamp Ortamında Su Soğutma

Arkadaşlar, Askerdeyken üste fiilen taarruz gibi saçma bi suçtan bi süre askeri cezaevinde ağırlamışlardı beni :)) Tabi cezaevi ortamında soğuk suyu nerde bulacan. Ama her zaman soğuk suyum oldu. kana kana doya doya içtim. Nasılmı. 1,5 kg lık pet şişeyi alın. Etrafına bi kaç kat bez sarın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri