Arama sonuçlarınız

1. I

Sırbistan ( Belgrad - Vojvodina Bölgesı - Novi Sad - Karlofça - Fruska Gora )

Forum da takip ettiğim kadarıyla , giden arkadaşlar tarafından verilmiş çok detaylı bir Belgrad yada Sırbistan bilgisine rastlamadım. Genelde herkesin geçiş rotasında olmuş ve tek tük kısa bilgiler verilmiş . Geçen ay yaptığımız 3 günlük Belgrad gezimiz ile ilgili bilgilerin forumdaki...

2. I

DANİMARKA-İSVEÇ

2011 yazında tek başıma yaptığım bir geziydi . Rotam şu şekildeydi ; İstanbul-Kopenhag THY gidiş-dönüş uçuşum ve Kopenhag Havalimanı ndan kiraladığım araç ile ; DANİMARKA (Helsingor) İSVEÇ (Malmö,Varberg,Göteborg,Jönköping,Kalmar,Öland,Helsingborg) şehirlerinde kaldım ve gezdim ...
  3. I

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ekim 2012 de yaptigimiz gezinin rotasi ...

4. I

2013 YAZ 9 GECE YEMEN KATILMAK ISTEYEN ARKADASLAR

Asagıda gordugunuz tur programı ve teklifi Lonely Planet ın referans verdigı Yemen in en iyi tur şirketi diye gecen firmadan aldım. 4 kişi yada fazla olduğumuz takdirde toplam programın tutarı 1.000$ + İst-yemen-ist ucak bileti Cok dolu bir program , 3 gece Socotra Adaları da dahil ...
  5. I

Baştan Sona İsrail & Filistin ( Batı Şeria-Ramallah-Beytullahim)

Siteye yeni üyeyim , nişanlımla beraber bu yaz yaptığımız İsrail-Filistin gezisini paylaşıcam , umarım bazılarına faydalı olur yada hoşuna gider , gitmeyi düşünenler için sormak istedikleri şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim . Biz gezimizi şu şekilde planladık ...

6. I

2013 Haziran ( Oslo - Bergen , Bergen-Kirkenes-Bergen )

Merhaba arkadaslar , Haziran ayinda Bergen den baslayip Kirkenes e kadar devam eden ve Kirkenes-Bergen geri donus 14 gunluk cruise turuna katilmayi dusunuyorum. Bu tur Norvec fiyordlarindaki en kapsamli ve en iyi cruise turu , bu tur icin 3-4 yabanci ve turk firmalardan fiyat aldim , en iyi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri