Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum da takip ettiğim kadarıyla , giden arkadaşlar tarafından verilmiş çok detaylı bir Belgrad yada Sırbistan bilgisine rastlamadım. Genelde herkesin geçiş rotasında olmuş ve tek tük kısa bilgiler verilmiş . Geçen ay yaptığımız 3 günlük Belgrad gezimiz ile ilgili bilgilerin forumdaki...
2011 yazında tek başıma yaptığım bir geziydi .
Rotam şu şekildeydi ; İstanbul-Kopenhag THY gidiş-dönüş uçuşum ve
Kopenhag Havalimanı ndan kiraladığım araç ile ;
DANİMARKA (Helsingor)
İSVEÇ (Malmö,Varberg,Göteborg,Jönköping,Kalmar,Öland,Helsingborg) şehirlerinde kaldım ve gezdim ...
Asagıda gordugunuz tur programı ve teklifi Lonely Planet ın referans verdigı Yemen in en iyi tur şirketi diye gecen firmadan aldım.
4 kişi yada fazla olduğumuz takdirde toplam programın tutarı 1.000$ + İst-yemen-ist ucak bileti
Cok dolu bir program , 3 gece Socotra Adaları da dahil ...
Siteye yeni üyeyim , nişanlımla beraber bu yaz yaptığımız İsrail-Filistin gezisini paylaşıcam , umarım bazılarına faydalı olur yada hoşuna gider , gitmeyi düşünenler için sormak istedikleri şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim .
Biz gezimizi şu şekilde planladık ...
Merhaba arkadaslar ,
Haziran ayinda Bergen den baslayip Kirkenes e kadar devam eden ve Kirkenes-Bergen geri donus 14 gunluk cruise turuna katilmayi dusunuyorum. Bu tur Norvec fiyordlarindaki en kapsamli ve en iyi cruise turu , bu tur icin 3-4 yabanci ve turk firmalardan fiyat aldim , en iyi...