Arama sonuçlarınız

1. S

Mitsubishi L200 Yükseltme Hakkında Bilgi.

Merhabalar, yeni almış olduğum l200 aracımı 5 cm yükseltmek istiyorum.. bu konuda biraz takıldığım noktalar var. * aracı yükseltmemiz durumunda olağan süspansiyon yok olurmu? * aracı yükseltmemiz durumunda aracın yol tutuşu aşırı bir kayıba uğrarmı ? * aracı yükseltmemiz durumunda akıslarda...

2. S

L200 Katlanır Yan Ayna Montajı Hak.

merhabalar, 2009 l200 intense lüx 4x4 aracıma katlanır yan ayna montajı yaptırmayı düşünüyorum. acaba yapılabilirliği varmdıır. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok memnun olurum. teşekkürler. ??? ???
  3. S

L200 2009 / İntense A/t Alımı Ankara Servis Yardımı

MErhabalar, Ankara da bulduğum bir aracı yerinde görmek için kısmet olur ise ankaraya gidicem.. aracı ankarada gösterebileceğim sağlam düzgün lafına güvenilir bildiğiniz bir usta varmıdır acaba. yok ise mitsubishi yetkili servisine mi götürmem daha mantıklı olur. ilginiz için çok teşekkür...

4. S

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Merhabalar, İsmim Tamer 28 yaşındayım ve tam bır av tutkunuyum bu sebeple Grand Cherokee 5,2 v8 almak istiyorum, Bazı sorularım olucak; * Araç ile ilgili Bursa'da bilinen bir servis varmı. * Aracın yakıt tüketimi nasıl. mesela ben şuan Doğan S kullanıyorum yakıtı 35 krş civarı ve ben arabadan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri