Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÜZÜLÜREK SÖYLUYORUMKİ ARACIMI SATMAK ZORUNDAYIM 5 AY SANAYİDE GEÇEN MACERAM SONUCUNDA İSTEYEREK ALDIGIM VE ZEVKLE TOPLADIGIM DEFENDER 110 ARACIMI İŞ DOLAYISI İLE ACİL SATMAK ZORUNDAYIM KIYIPTA MALUM SİTELERE SUAN İÇİN İLAN VERMEDİM BEN BU SİTEDEN DEFENDER SEVDASINA BULAŞTIM VE DİLEGİM HAK EDEN...
MERHABALAR 4 AY SÜREN BİR ÇALIŞMA SONUNDA İSTEDİGİM GİBİ BİR DEFENDER TOPLAYA BİLDİM ÇOK ŞÜKÜR
YANLIZ YARDIMINIZI GEREKTİREN BİR SORUNUM VAR YENİ TİP DUGME KONSOLU ALDIM ZORDA OLSA BUTUN
DUGMELERİN SİSTEMİNİ KENDİM ÇÖZEREK BAGLADIM AMA ŞÖYLE BİR DURUM OLUŞRU KONSOLU TORPİDOYA BAGLAMAK
İÇİN...
ARKADAŞLAR ELİNDE SATILIK 1987 MODELE UYACAK YENI TİP VEYA STANDART OLAN TORPİDOSU OLAN VARSA LTFEN İLETİŞİME GEÇSİN UCRETİ KARŞILIGI SATIN ALMAK İSTİYORUM AYRICA HİDROLİK DİREKSİYON KUTUSU VE TERTİBATI İHTİYACIMDA VAR ELİNDE OLAN ARKADAŞ VARSA MAKUL FYATLAR DAHİLİNDE İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ
0554...
Öncelikle Herkese merhabalar arkadaşlar bu siteyi uzun zaman takip ettim eski bir land rover defender hastalarından biride benim en sonunda uzun süre bekledikten sonra malum site uzerinden 1987 model defender satın almış bulunmaktayım araç ile ilgili projem aracı şasiye kadar soyup toplamak...