Arama sonuçlarınız

1. theodor_malinovski

Karayolu Ve Adriyatik Üzerinden Alpler ( İtalya-almanya-i̇sviçre-avusturya) Ve Balkan Turu (haziran-temmuz 2024)

Herkese merhaba, Almanya-Friedrichshafen kentinde her sene düzenlenen ve kendi kategorisinde Avrupa'nın en büyük ve en geniş katılımlı amatör telsizcilik fuarı olan HAM RADIO 2024 etkinliğine katılmaya karar verdim. Geçmiş yıllarda da katıldığım bu fuara yine her zamanki gibi kendi aracımla...

2. theodor_malinovski

Subaru Forester Vs Jeep Renegade -2015/6- Satın Alma Önerisi

merhaba arkadaşlar, konu açmamın sebebi ikilemde kalmış olmamdır. sıfır 4x4 almaya niyetlendim ve tüm seçenekleri kendi ölçümde şu anda ikiye indirgemiş durumdayım. bir yanda jeep renegade trailhawk, diğer yanda subaru forester 2.0 d sport. forumlarda youtube'larda tanıtımları ve videoları...
  3. theodor_malinovski

İzlanda (şubat 2015)

merhaba gezmeyi sevenler ve gezip de bilenler. 16 ve 22 şubat arası izlanda'ya yapacağım gezinin notlarını bu başlık altında paylaşacağım. uçak biletlerini geçen hafta aldım. türkiye'den reykjavik'e direkt uçuş yok. aktarma noktalarına göre fiyatlar oldukça değişkenlik gösteriyor. yaz döneminde...

4. theodor_malinovski

Camping Bosfor (istanbul, Yıl 1971)

internette gezerken istanbul'un 1970 li yıllardaki fotoğraflarının olduğu bir site buldum. çok güzel ve oldukça net nostaljik fotoğraflar vardı. oradaki fotoğraflardan birinde vakti zamanında rumeli hisarının olduğu yerde bir camping olduğunu farkettim. düşündüm de yıllar ileriye gittikçe biz...
  5. theodor_malinovski

Dacia Duster Kaza Sonrası Açılmayan Airbag

merhaba. bugün hemen önümde bir trafik kazası oldu. duster, önündeki dobloya arkadan çok şiddetli çarptı. şükür ki yaralanan olmadı. kaza sonrası duster'ın açılmayan airbagleri dikkatimi çekti ve hemen fotoğrafladım. şu an sandero stepway kullanıyorum ve duster almayı planlıyordum. şahit olduğum...

6. theodor_malinovski

Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu

merhaba, 1 ağustos 2014'de başlayacağım ve yaklaşık 15 gün sürecek olan avrupa turumu bu başlık altında sizlerle paylaşmak istiyorum. rotayı kaba hatlarıyla bulgaristan/veliko trnovo üzerinden bükreş/romanya; ukrayna/lviv; polonya/krakow; prag/çek cumhuriyeti; amsterdam/hollanda; stuttgart ve...

7. theodor_malinovski

12v Kompresörlü Buzdolabı Interference Sorunu

merhaba karavan dostları, çekme karavanımdan sonra aracım için de bir kompresörlü buzdolabı aldım. indel b marka ve en baz boyutlarda. otomobil için oldukça ideal. fakat ben bu dolabı sıfır olarak almadım. sıfır dolapların fiyatları malumunuz 1500-2000 arasında değişiyor. ben ostim de bir...
  8. theodor_malinovski

Euro Dizel Yalanı ve Kandırılan Tüketiciler

merhaba dostlar, akaryakıt şirketleri bizi kuruş kuruş söğüşlemektedir. şöyle ki: 2007 den önce türkiyede kırsal motorin olarak bilinen kükürt oranı yüksek mazot ile birlikte avrupa standartlarına göre üretilmiş kükürt oranı düşük dizel yakıtı da satılıyordu. kükürt oranı düşürülmüş bu motorin...
  9. theodor_malinovski

Çekme Karavan ile Yurt Dışı Seyahati ve Türk Gümrük Kapıları

merhaba gezenbilir ailesi ve karavan dostları, hali hazırda bir karavan sahibi olmak üzereyim ve bu zaman zarfında kısa süreli bir tatil amacıyla edirne-orestiada-kavala-drama-pamporova-plovdiv-edirne rotasında bir seyahat gerçekleştirdim. bu seyahatim sırasında gümrük kapılarında karşılaştığım...

10. theodor_malinovski

Karayoluyla Türkiye - Vietnam

2014 yılında yapmayı düşündüğüm bu keşif için fikir, kaşif ve yol arkadaşı arıyorum. rota özeti: türkiye-iran-pakistan-hindistan-bangladeş-myanmar-kamboçya-vietnam.

11. theodor_malinovski

Karayoluyla Türkiye - Fas

merhaba gezenbilir ailesi, yeni satın aldığım karavan sayesinde üye olmaya karar verdiğim bu sitede bu başlık altında 2012 haziran ayında gerçekleştirdiğim fas seyahatini paylaşmak istedim. farklı olarak bu gezi karayoluyla gerçekleştirildi. rota: ankara - bratislava : 2000 km. bratislava -...
  12. theodor_malinovski

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Merhaba Gezenbilir ailesi ve sevgili karavan dostları. Yıllardır hayalini kurduğum karavana nihayet kavuştum. Karavan dünyasına adım attım desem daha doğru olacak sanırım. çünkü hayalini kurduğum karavana ulaşabilmem için hem daha çok paraya ve zamana ihtiyacım olduğu gibi zannedersen ülkemizin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri