Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba GEZENBİLİR AİLESİ. 91 model defenderime 300 TD OM603 kodlu Mercedes motoru atmak istiyorum konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olsunlar. Moturu takdıkdan sonra ruhsata nasıl işleteceğim ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
1991 model defenderim var ve aracımı aldığım günden beridir 2. vitesi sürekli cırtlıyordu. şanzımanı söktük frezeli mil`in frezesi gitmiş sekromeçler gitmiş frenlemeler gitmiş.. Adanadan bi çıkma şanjıman aldım arabaya bugün taktık teste çıktık bu şanzımanda çırtlıyor. geri söktük iade ettik...
Defender aşkı bi arkadaşımın kanıma girmesiyle başladı.
4x4 işi hiç aklımda yokken arkadaşımın samurai`sine bindim ve aklım gitti tırmandık, hopladık, sıçradık ettik filan derken ben bu jip işine iyice balatayı sıyırdım :)
Arkadaşlarla 1 günde aradık taradık ve saat akşam 9 da buldum...
Defender aşkı bi arkadaşımın kanıma girmesiyle başladı:)
4x4 işi hiç aklımda yokken arkadaşımın samurai`sine bindim ve aklım gitti tırmandık, hopladık, sıçradık ettik filan derken ben bu jip işine balatayı sıyırdım :))
Arkadaşlarla 1 günde aradık taradık ve saat akşam 9 da buldum defender`i...