Arama sonuçlarınız

1. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Mercedes G Klasse. Osmaniyeden Gelsin

Arac 2013 mayis ayinda alindi Modifiye'ye start verdik ;D Araç standart 240 dizel hedefimiz om603 veya om606 motor.
  2. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Defender Motor İşletme

Merhaba GEZENBİLİR AİLESİ. 91 model defenderime 300 TD OM603 kodlu Mercedes motoru atmak istiyorum konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olsunlar. Moturu takdıkdan sonra ruhsata nasıl işleteceğim ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

3. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

şanzıman arızası

1991 model defenderim var ve aracımı aldığım günden beridir 2. vitesi sürekli cırtlıyordu. şanzımanı söktük frezeli mil`in frezesi gitmiş sekromeçler gitmiş frenlemeler gitmiş.. Adanadan bi çıkma şanjıman aldım arabaya bugün taktık teste çıktık bu şanzımanda çırtlıyor. geri söktük iade ettik...
  4. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Defender aşkı bi arkadaşımın kanıma girmesiyle başladı. 4x4 işi hiç aklımda yokken arkadaşımın samurai`sine bindim ve aklım gitti tırmandık, hopladık, sıçradık ettik filan derken ben bu jip işine iyice balatayı sıyırdım :) Arkadaşlarla 1 günde aradık taradık ve saat akşam 9 da buldum...

5. ÇAĞDAŞ BAĞDATLI

Bi Defender`de Osmaniyeden gelsin

Defender aşkı bi arkadaşımın kanıma girmesiyle başladı:) 4x4 işi hiç aklımda yokken arkadaşımın samurai`sine bindim ve aklım gitti tırmandık, hopladık, sıçradık ettik filan derken ben bu jip işine balatayı sıyırdım :)) Arkadaşlarla 1 günde aradık taradık ve saat akşam 9 da buldum defender`i...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri